Şimdi Ara

DİLCİLER Bİ BAKSIN-YGS-3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce bizim durum nasıl olucak sıralamada ? Mesala ygs3: 310 sıralama 140 bin sizde lys de max 5-6 yanlış yapsam Eskişehir Anadolu veya İzmir Dokuz eylül-Ege üniversitesi filan gelir mi ? Hacettebe odtü zaten düşünmüyorum 140 binden ilk bine full yapsam dahil çekilmez büyük ihtimal.

Sizin sıralamalar nasıl ne istiyosunuz ?

• ben dil1 den giricem ygs3 47k ama dil3 için düşüncem ygs %80 mi ne alınıyordu zaten çok fena oynama olucak bu sene dil3 le alan bölümlerde.
  • Sence 140 binden 5 bin veya altına inilirmi lys ye çok güveniyorum 74 netin üzerinde yapacağımada inanıyorum ?

Yoksa full yapsam bile 10 bin filan mı yapar ?
  • öğretmenlik bölümlerinden bahsediyosun sanırım. önündekilerin çoğu dilci değil rahat ol. dokuz eylülü bilmiyorum ama diğerleri rahat gelir o lys netleriyle
  • Hocam sınava giren dilcilere bağlı şuan sınıfımdaki dilci arkadaşların iç açıcı sonuçları yok 100k falan sanırsam onlarda da ama neden olmasın diyorum oynama olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.akkas85 -- 19 Mart 2015; 14:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordoskin

Sence 140 binden 5 bin veya altına inilirmi lys ye çok güveniyorum 74 netin üzerinde yapacağımada inanıyorum ?

Yoksa full yapsam bile 10 bin filan mı yapar ?

guzel kardesim.70 ustu yaparsan cok rahat 5k cekersin zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biliyorum önümdekilerin çok azı dilci ben şuan mütercim tercüman istiyorum ama sevdiğim şey ingilizce yani ingilizce öğretmenliği gelsede gidicem seneye bekleyemem iyi bir üniversite gelsin yeter. Cünkü cidden 70 netin üzerinde yapacağıma inanıyorum lys 5 de dil 1 den giricem. Eskişehir anadolu üni gelse çok iyi olur cidden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olabılır hocam dilde 72 75 arasu yaparsan daha ıyı bıle gelebılır.
    ben 45k yaptım ygs 3 ten
    şu ara 2 3 yanlıs gelıyor dilde grammer eksiğim var kapatıp 80 yapmaya calısacagım.
    benım de hedef bogazici ceviribilim bakalım zor gıbı ama.
  • Geçen yıl YGS 120bininci olmuştum,lys 5 te 64 net ile 5384'e girdim,tabi okul puanı çok önemli burada,diploma notum 86ydı.
  • Şuan hangi üni bölüm ne ?

Benim diploma 77 . Bu sene gerileme de var ilk 5 bine gireyim yeter. Çok sağolun arkadaşlar.
  • Ygs 3 360 binlerdeyim , dilden 10.000 e cekme sansim nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs çok önemli değil dil puanı hesaplanırken Türkçeyi yaptıysanız tamam lys-5 e odaklanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.