Şimdi Ara

dilciler ve dilci olacaklar içeri bekleniyorsunuzzz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle whatsappda yokum çünkü telefonum bozuldu thats why.

Genlerinde dilcilik bulunan biri olarak(yani annem ingilizce öğretmeni o kadar) önerilerim var:

İHTİYACINIZ OLAN SÖZLÜK: OXFORD' un ingilizceden ingilizceye + ingilizceden türkçeye tanım içeren sözlüğü. la minör gibi bir kapıdır sizin için, seviyeniz fark etmez.
    NOT: türkçeden ingilizceye sözlük bir işinize yaramaz lys zamanında, yavaşça yere bırak o elindeki sözlüğü.

ÖNERDİĞİM GRAMMER KİTAPLARI:

GRAMMER IN USE: açıklama gereği duymuyorum google bey yardımcı olur bu konuda. benim cidden grammer eksiğim var bana biri öğretsin bidaha da unutmayayım diyenler için bir hizmet.

NOT: Betty Azar ın kitapları vardır bir kaç renk, grammer in use gibi babadır önerir herkes ama onlar daha tense ağırlıklı olduğundan lys ye ne kadar yarar bilmiyorum, ben kullanmadım hiç.

DİLKO STEP BY STEP (kırmızı kitap): oturup tense çalışacak durumda değilim, grammere çok ihtiyacım yok ama kurallar pekişsin diyorsunuz çoğunuz, adı sizi yanıltmasın bence çok iyi kitap (seviye fark etmeksizin), "aaa demek ondan yapamıyorum" diyebileceğiniz şeyleri öğretebilir, biliyorsanız da pekiştirir, zor da değil, hem de tasarım havalı olduğu için çalışma isteği uyandıyor

MÜSTAKBEL ADAYLAR, ROMALILAR, İLK 100 CÜLER, 2000 LİLER, GEÇ BAŞLAYANLAR:

-Bi ara kitap satacağım hem ygs hem lys, istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
    -Tavsiye için ulaşabilirsiniz. Üni olur, bölüm olur, kitap olur..
    -Ben kitap alcam bana ucuz bulsana demek için ulaşabilirsiniz. (abartmadan tabi )

pek forumluk bir başlık olmadı ama napim yani hocam. ulaşabilirsiniz işte.
    hedef boğaziçi ama seneye de burdayım kazansam da kazanmasam da ilk 100 için bidaha sınava giricem. ciao. sayonara. hasta pronto.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ifloppedthenutstraightf -- 26 Mart 2017; 14:42:36 >

• iplenmeyen konuma up
  • ilk 100 ihtimalim çok çok düşük but i will try

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yuz deneyecegim çalışmadan geçen sene 500 felandim belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.