Bildirim
DİLDEN HAZIRLANAN SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Düzeyin 0 gibi bir şey ise direk kursa gitmeni öneririm... -
kurs fiyatları ne kadar hocam tahmini -
Valla bir matematik kursları iki İngilizce kursları, fiyatta birbiriyle kapışır. Dolar kursları da vurduysa baya pahalı olabilir diye düşünüyorum . Ben hiç gitmediğim için net bilgim de yok ama 0 dan 1 senede tek başına iyi bir seviyeye gelmek zor olur hocam, kendini yırtman gerekir baya ama sen diyorsan kardeşim ben azimliyim kafayı koydum yaparım; denemeye değer...quote:
Orijinalden alıntı: TütünKolonyası1
kurs fiyatları ne kadar hocam tahmini -
önümde 2 sene var hocam şimdi 2 senelik bir sağlık bölümü gelirse ingilizce öğretmenliğine 22 yaşında başlamayı düşünüyorum okulla beraber götürmek amacım -
anladım dostum, 2 sene çalışacak vaktin varsa tek başına da ilerleyebilirsin bence 1 senede temel gramer ve kelime bilgisi oturur düzenli çalışırsan üstüne de soru çözerek geliştirirsin, 2. sene de sınava yönelik çalışmaya dönersin. İlk senede direk İngilizce öğrenmeye bak başlangıç aşamasından internette bir sürü video var, ben Özer Kiraz adında birisinin videolarını izlemiştim yardımcı olmuştu bana, bakabilirsin istersen. -
up up up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X