Şimdi Ara

DİLDEN HAZIRLANAN SAYGIDEĞER ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akın dil video eğitim paketleri nasıl yds videoları işe yarar mı almamı tavsiye eder misiniz düzeym 0 gibi bir şey

• Düzeyin 0 gibi bir şey ise direk kursa gitmeni öneririm...
  • Spreeny S kullanıcısına yanıt
    kurs fiyatları ne kadar hocam tahmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: TütünKolonyası1

kurs fiyatları ne kadar hocam tahmini
    Valla bir matematik kursları iki İngilizce kursları, fiyatta birbiriyle kapışır. Dolar kursları da vurduysa baya pahalı olabilir diye düşünüyorum . Ben hiç gitmediğim için net bilgim de yok ama 0 dan 1 senede tek başına iyi bir seviyeye gelmek zor olur hocam, kendini yırtman gerekir baya ama sen diyorsan kardeşim ben azimliyim kafayı koydum yaparım; denemeye değer...
  • Spreeny S kullanıcısına yanıt
    önümde 2 sene var hocam şimdi 2 senelik bir sağlık bölümü gelirse ingilizce öğretmenliğine 22 yaşında başlamayı düşünüyorum okulla beraber götürmek amacım
  • TütünKolonyası1 kullanıcısına yanıt
    anladım dostum, 2 sene çalışacak vaktin varsa tek başına da ilerleyebilirsin bence 1 senede temel gramer ve kelime bilgisi oturur düzenli çalışırsan üstüne de soru çözerek geliştirirsin, 2. sene de sınava yönelik çalışmaya dönersin. İlk senede direk İngilizce öğrenmeye bak başlangıç aşamasından internette bir sürü video var, ben Özer Kiraz adında birisinin videolarını izlemiştim yardımcı olmuştu bana, bakabilirsin istersen.
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.