Şimdi Ara

Dilden ilk 100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu sene ydt 3 yanlış.
    tahmin var mı arkadaşlar

• Maşallah nazar değmesin hocam
    İnş gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam olmaz malesef. Bu sene kolaydı. Full'e yakın bayağı insan var. Benim de hedef buydu ama 70 net çıktı. 200. Falan olursun belki. Ama bi ihtimal umudunu koru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskovwını kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
  • matrakcinasuh M kullanıcısına yanıt
    yapma ya. geçen sene 5 yanlışla 144. olmuştum ve bence sınav zorluk seviyeleri arasında ahım şahım bir fark yok. o "fulle yakın yapan çok var" muhabbeti geçen sene de vardı. ha doğru mudur doğrudur. ama bu sene yapan varsa geçen sene de vardı. burada önemli faktör tyt diye düşünüyorum. benim 5 yanlışla 144. olmamı sağlayan yegane şey tyt idi. mesela kardeşim de girdi dil sınavına ve benden iyi yaptı: 2 yanlış. ama onun ilk 100 e girmesi imkansız gibi tyt den dolayı. yani fulle yakın yapanın çok olması bunların beni geçeceği anlamına gelmiyor bence. ama fikriniz için teşekkürler
  • Hocam gecen sene tyt kac netti hatirliyor musunuz? Ben 114 tyt (gecen seneden) 75 ydt yaptim bu sene. Cok muallakta hissediyorum ilk 100 konusunda

• Ekskalibur1 kullanıcısına yanıt
    benim 9 yanlış vardı geçen sene hocam. senin geçen seneki sıralama kaçtı ayıptır sorması? baya iyi çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zabumafu37 -- 19 Haziran 2019; 12:16:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zabumafu37 Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam,gecen sene 66.ydim tyt de

• Ekskalibur1 kullanıcısına yanıt
    çok iyi. bence kesinlikle girersin ilk 100'e.
  • zabumafu37 Z kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam,hayirlisi

• Hocam ben de ilk 100 bursuna kasmıştım.
    Tyt 112,75 Ydt 76,25 geldi. Olur mu sizce ilk 100?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lyvioza L kullanıcısına yanıt
    benden bir tık üstte görüyorum sizi. olabilir. ben girersem siz her türlü girersiniz.
  • Geçen sene tyt 3500 dilde de 260. olmuştum 5 yanlışla, bu yıl 3 yanlış yaptım dilden ben de ilk 100'e kasıyordum :/
    Umarım girebiliriz. Doğru yaptığım bir soruyu değiştirmiştim o yanlış çıktı. Daha fazla ne yapabilirim bilmiyorum fullemek de çok zor en iyi bunu yapabildim şimdilik, 150. falan olsam seneye yine dener miyim bilemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.