|
Bildirim
Dimensity mediatek çöp diyenlerin gözü yaşlı, şaka maka hiç bir şey kalıcı değil snapdragon snapdragon tutturmaya gerek yok Exynos mediatek qualcoom şuan üçüde iyi durumda bir de hi silicon olsa oda iyidi rekabet rekabettir
|
Ben de dimensity 10000075650000548754000584857400000 yonga setini heyecanla bekliyom. Anlamak, anlaşmak zor olsun, daha çok çok hane olsun, hepsi de 0 olmasın. Sanırsın her saat yeni bir işlemci çıkartıyorlar.
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
yerim |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dimensity işlemcilerin pek iyi olduğu söylenemez. Zaten bu işlemcinin olduğu telefonlara doğru düzgün güncelleme gelmiyor, Mediatek'in politikaları dolayısı ile. Bana göre Mediatek, AMD gibi (GPU açık kaynaklı sürücüler) sıfırdan başlayıp bu işlemcileri açık kaynak yapmalı veya en azından milletin mod yapmasını kolaylaştıracak şekilde olmalı. Böyle yaparsa epey faydasını görür bence. |
Ben exynos 2100 işlemcisini merakla bekliyorum hatta 2200 gelecek seneye sanırsam. Snapdragonda da 8 gen 1 ve 8 gen 2 nasıl olacak acaba. Umarım tam bitmiş pişmiş işlemciler gelir. Yarım yamalak sorunlarla çıkmasınlar piyasaya ondan sonra bekle dur yazılım güncellemesi gelsin de sorunlar düzelsin diye.. |