Şimdi Ara

DİMMER anahtar için(Devre Resmi Ekledim)acil yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selamlar benim sizlerden soyle bır rıcam olucak elımde scarlet marka dımmerlı uzaktan kumandalı dur var cok kullanıslı bırsey fakat benım soyle bır sorunum var bu duy dımmerlı ve bu yuzden tasaaruf ampulu kullanılmamakta ben bu yuzden bu duyun ıcındekı dımmer olayını ıptal etmek sıtıorum bu mumkunmudur?? bu konuda bana yardımcı olabılecek bırısı varsa yardımlarını beklıorum sımdıde cok tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daghan--D.E.K. -- 16 Eylül 2008; 3:34:00 >

• Dimmer e röle bağlayarak direkt 220 v vermesini sağlayabilirsin
  • Yeni duy alabilirsin.o duy u kullanman şartmı.
  • Duyu iptal etsen olmazmı?
  • arkadaslar duyu kumanda ıle ısık kapatıp acmak ıcın yenı aldım .. duyu kullanma o yuzden sart ama dedıım gb dımmer olayı bana yaramıor ve tasarruf ampulu olmuor .. o yuzdem sadece devreden dımmer olayını kaldırmam lazım bu mumkunmu??
  • Resim koyabilir misin? Belki fikir yürütebiliriz.
  • arkadaslar bu arada cevplarınız ıcın tesekkur ederım hemen resım eklıorum hocam ılgın ıcın sagol..

arkadaslar cıhaz ve devresı sekıldekı gb o kahverengı kablolarda duyun ampule degen ksımlarına gıdıor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daghan--D.E.K. -- 16 Eylül 2008; 3:30:12 >

• Valla IR alıcısı ile dimmer tümleşik görünüyor. İptal etmek zor gibi. Benim diyebileceğim en fazla bu maalesef kardeşim. Röle kullanılabilir belki.

Daha iyi bir çözüm önerebilecekler lütfen cevaplarınızı esirgemeyin
  • eyvallah ugur bu semalar elımde olursa ben bu kadar prof dıılım ama hıc yoktan ne yaptıracaımı bılırım... evet arkadaslar bu konuda baska yorumu olna arkadasları da beklıorum.. ugurcum tekrar tesekkur ederım ılgın ıcın..
  • yokmu arkadaslar yardım edıcek kımse??
  • up...
  • ya arkadaslar su devreyle ılgılı bana yardımcı olabılecek kımse yokmu allah askına?? cok garıp yanı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.