Şimdi Ara

Din değiştirmiş birine hangi sorular sorulabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar üniversite şenlikler kapsamında yaşayan kütüphanede diye bi etkinlik var. Yaşayan kütüphane etnik, kültürel, mesleki ve cinsel kimlikleri nedeniyle önyargılaramaruz kalmış ve/veya toplum tarafından dışlanmış insanlara karşı olan önyargıları azaltmak, toplumun barış içerisinde yaşamasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenmiş bir proje. Bu insanlara örnek olarak din değiştirmiş HIV+, engelli ermeni, lezbiyen, gay, transseksüel kişiler var ve bu kişilerle konuşma imkanı sağlıyo. Bende din değiştirmiş olan kişiyi ilginç bulduğumdan onunla bugün konuşmaya gideceğim.
    Müslümanlıktan hristiyanlığa geçmiş bi kişiye hangi sorular sorulabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NirVaNa -- 9 Mayıs 2009; 15:27:02 >

• Niye geçtin en klasik olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DMUKKS

Niye geçtin en klasik olarak

• İslâmda bulamadığınız neyi Hristiyanlıkta buldunuz?

İslâmı tam manasıyla biliyor ve yaşıyor muydunuz?

Kur'an'ı baştan sona hiç okudunuz mu, incille arasındaki ne gibi farklar dikkatinizi çekti?
  • Yok vazgeçtim lezbiyen ve gay'e sorulan soruları aklında tut kardeş birde cevapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 9 Mayıs 2009; 16:18:25 >
  • Ben olsam lesbienlere sorardım
  • ODTü mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir soru :)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Müslümanlıktan hristiyanlığa geçmiş bi kişiye hangi sorular sorulabilir?

Kaç para verdiler

:P
  • ii tamam dinini degistirdinde,su andaki durumun ile onceki durumun arasinda yani yasantinsa ne degisti?
    dinini degistirmeden oncede zaten gavur gibi yasiyormussunki,isi resmiyete doktun boylece resmi gavur oldun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosenrot

ODTü mü?

Evet arkadaşım odtü. Bu arada adamla konuştum dine önem vermeyen bi aileden geldiği için müslümanlığı anlıyamamış tam olarak, zaten kur' an ıda baştan sona okumamış. Hatta arkaşımla gittik arkadaşımda rol icabı hristiyanlığa yatkın gözüktü adam kiliseye davet etti kendisini. Açıkcası konuşmalarında hiç etkilenmedim fakat gerçekleştirdiğimiz diyalog bende kur 'an a karşı büyük bi ilgi uyandırdı ve en kısa zamanda türkçe meailini okumaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NirVaNa -- 9 Mayıs 2009; 16:47:39 >
  • nerdeymiş o bizde gidelim gaylarla konuşak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.