Şimdi Ara

DİNLENİYORUM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğu kişinin bildiği gibi " netstat -an | find “:25″ " komutu cmd ye girildiği zaman boş satır çıkıyorsa keyloggerınız yok eğer çıkıyorsa keyloggerınız var sonucuna varıyorduk ve eğer varsa sağ tarafta yazana göre örn: Listening yazdığında dinlendiğimizi anlıyoruz ve ben dinleniyorum bu konu hakkında bilgisi olan cevap atsın

FORMAT ATTIM GİTMEDİ

VİRÜS PROGRAMLARININ ALAYINI KURDUM GİTMEDİ (YİNEDE BİLDİĞİNİZ VARSA ÖNERİN BELKİ KULLANMAMIŞIMDIR)

WİN8 KULLANIYORUM

• Ne yalan söyliyim sorunun cavabını bilmiyorum. Ama Super antispyware ve Dr. Web Curelt kullanabilirsin. Belki sorunu çözebilirler. Ayrıca eğer maddi imkanın varsa Norton,Kaspersky gibi kaliteli yazılımlar da kullanabilirsin eğer imkanın yoksa da Avira free antivirüs,Avast free antivirüs,Panda free antivirüs,360 total security+comodo firewall(360 total security nin yanında comodo firewall ı önermemin sebebi 360 ın güvenlik duvarı olmaması diğer daha önce saydığım antivirüslerde güvenlik duvarı var mı bilimiyorum araştırmak lazım.) kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin niyo -- 25 Haziran 2015; 21:02:22 >
  • keskin niyo kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler, maddi imkanım var bilgisayarımın özellikleri şunlar;

DİNLENİYORUM !

DİNLENİYORUM !

bana böyle en kralından en güvenlikli program söylermisin gerekirse 2-3 tane bile kurarım şu dinlenme işi çok sıkıyor canımı teşekkürler :)

• Dinlenmek derken ?
  • bu cidden keyloggermı oluyor?
  • DusunenMan D kullanıcısına yanıt
    Kaliteli program istiyorsan öncelikle biraz araştır. Antivirüs testleri var Av Test,Av Comparatives vb. gibi bunlara göz gezdir. İşini kolaylaştırmak amacıyla bildiğim bir kaç tane söyliyim;Norton internet security veya Norton 360,Kaspersky internet security,Avira internet security,Avast internet securit veya Avast premier, Panda internet security vb. (Saydığım antivirüslerin bir çoğunun başka modelleri de var örneğin Panda global protection,Avira antivirüs pro gibi hepsini yazmadım uzun olmasın diye bunlara göz gezdirmen faydana olur. Ayrıca Ek koruma olarak Super Antispyware,Malwerebytes anti malwere vb. zararlı yazılım engelleyiciler de kullanabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli uyuyorum
    6 yıl önce açıldı
    evdeyim beyler
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.