Şimdi Ara

Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurd dışına çıkmak için yabancılar ile evlenmeye istekli olursunuz buraya gelince müslümanım dersiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sreter kullanıcısına yanıt
    Hayır.

• kdirrx kullanıcısına yanıt
    Bu kadına göre ceheneme gidebilirsin. Seninle kimse olmak istemez

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Kız dindar biriyle birlikte olmak istiyormuş. Bu sen değilsin. Ne istediğini bilen bir insan, seni istemiyorum demiş. Saçma diyorsun ama kendin saçmalıyorsun, bunu kendine yediremeyip kız hakkında atıp tutmaya başlamışsın.

Durumu kabul edip, hayatına devam et, kendini daha fazla rezil etme derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Şubat 2025; 12:44:34 >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Kızın dindar biriyle olacağını nereden biliyorsun böyle bir şartı yoktu. Konuyu kendisi açınca mantılı sorduğum sorulara yanıt veremedi sonra birden konuşmak istemedi. Bu arada dindar biriyle olabilir beni ilgilendirmiyor.

Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti

• gelen cevaplara bak cahil sürüsü dolmuş foruma heyy Allah ım yaa

Şartı varmış işte. Seninle konuşmaya bile devam etmek istememiş kız, daha nasıl bir şart istiyorsun? Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti 

• şu dekamere midir nedir bloklu zaten yobaz mıdır nedir anlamadığım biri

• karagece25 kullanıcısına yanıt
    Müslüman olan bir ülkede sorduğum soruya tarafsız cevap geleceğini anlamam için nasıl emin olmak gerekir ? Yabancı forumlarda konuyu açsaydım emin olabilir miydim

Kıza tanışmak için mesaj atılır sonra kız bana

- Merbaba inancınız var mı ona göre sohbete devam edeceğim der ?

Bu komik gözüküyor dimi işte kızında sonda yaptığı komikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 2 Şubat 2025; 12:52:38 >

Bankadan kredi çekmiyorsun, ilişki bu. Bir insan tanıyorsun. Bunlar yavaş yavaş olur, konuşur, ortaya çıkar.

Dindar bir kız, dindar bir ailede yetişmiştir, çevresindekilerin %99'u dindardır diye tahmin ediyorum. Kendisi için olmazsa olmaz bir durumu sorma ihtiyacı duymamıştır, çünkü çevresinde ateistlerin olabileceği aklına gelmemiştir.

Ben mesela benim statümde, hayat tarzında birinin dindar olduğunu görünce şaşırıyorum.

Neyse, konuyu uzatmaya gerek yok. Kız seni istemiyor, tamam de geç. Üzülmenin, kızmanın, gelip forumda üzerinde tartışıp üstüne bir de kıza iftira atmanın hiçbir anlamı yok. Reddedildin, kendini iyi hissetmek için bunları yapıyorsun, anlıyorum ama bunu yaparken kendini küçük düşürüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Şubat 2025; 12:57:43 >
    Kıza iftara atmadım, kendimi küçük düşürmedim, Bu hafta 3. Konuştuğum kişi sana göre bu reddedilme olabilir, biriyle tanışmak bana kolay. Buraya attım canım istedi insanların beni rahatlatması için değil.

• Allah veya Tanrı inancı olmayan insandan korkarım ve uzak dururum.

Alıntı

metni:
    3. Başarısızlığım şans yok bende

Reddedilmişsin, başarısızlık olarak görüyorsun.

Alıntı

metni:
    Amerikalı hristiyan gelseydi bu kız hemen koşardı ama.

İftira.

Bu mesajları bir şekilde kızın okuduğunu düşünsene. SS atmışsın, kız kendisi hakkında konuştuğunu biliyor. Bunları okusa ne gülerdi sana ama Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti 

Ben neden senin haklı olduğunu düşüneyim diye varsayımsal olarak bir şeyleri düşünüyorum 😂 bak bakalım planı nasıl yapmış sonda eve çıkalım diyen kim acaba. Müslümanlara göre evlenmeden eve de çıkılmaz sanırım sadece tek attığım bir ekran görüntüsünü baz alma 👍

Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti

• Neden

Çünkü tanrı inancı olmayan bir insanı kötülük yapmaktan alıkoyacak bir güç yok. Tanrı korkusu olmayan biri hiç kimsenin görmediği ve yakalanmayacağı bir yerde insan öldürebilir, tecavüz edebilir, dolandırıcılık yapabilir. Bunları yapmaktan ne alıkoyabilir ki.

• Peki madem öyle Müslüman ülkelerin batıya göre çok fazla cahil kalıp her konuda geri olmasının sebepleri ne ? Benim inancım olmadığı halde iyiliği daha fazla yapabiliyorum. İyi ve kötünün ayrımını yapabilme iradem var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 2 Şubat 2025; 13:58:17 >

İnançlı olmasına gerek yok, onurlu bir insan sırf reddedildi diye gidip de bir kızın arkasından atıp tutmaz, onu küçük düşürmeye çalışmaz. Bir beyefendi böyle davranmaz. Eğer kız bunları okusaydı eğer kendini çok küçük bir konuma koymuş olurdun. O yüzden "kendini küçük düşürüyorsun" diye yazıyorum sana. Kızın mesajları okuyor ya da okumuyor olması senin yaptığını değiştirmiyor. Bu şekilde düşünmediğin için sana bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum.

Tecavüzcü, yakalanınca da tecavüzcü, yakalanmayınca da tecavüzcü. Yakalanması durumu, yaptığı onursuzluğu değiştirmiyor yani. Anlatabildim mi şimdi?

Kızın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, ben senin davranışına yorum yapıyorum. Kız belki seni o konuşmadan sonra kaba buldu, fakir olduğunu anladı, son attığın fotoğrafta çirkin buldu, böyle bir bahane bulup iletişimi kesti. Konu o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 2 Şubat 2025; 14:0:4 >

Hocam sanırım yaşınız benden büyük konunun daha fazla ilerleyip kalp kırma noktasına gelmesini istemediğim için sizinle burada tartışmayı bitirmek ve sonlandırmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.