Şimdi Ara

Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
1
Favori
4.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nisa 34 okumasını söyleseydin zavallı kız arkadaşına

• kdirrx kullanıcısına yanıt

hay allah ne ilginç bir tesadüf...

• Konudan bağımsız yorumlar harika hepsini okudum 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beachbumbora kullanıcısına yanıt

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İyi yapmış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Malesef çok zıt görüşlü bir insanla olmaz boşuna böyle işlere girmeyin yorulursunuz hele ki din başka seviye bir taraf yaratanı gerçekten inkar edip inanmak istemiyorsa da dinen de o insanla olmaz yani

• İslam inancına göre Müslüman bir kızın Müslüman olmayan bir erkekle evlenmesi haramdır, evlendiği takdirde nikah geçersiz olur ve zina vuku bulur. Kızın yaptığı kendi inancına uygundur. Ortada bir anormallik yok.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Dinsizin hakkından imansız gelir. Mesela böyle bir şeyi Şanlıurfa'nın köyünde yapamazlardı. Paşa paşa buyur geç derlerdi. Türkiye'de kibarlık zayıflık görülür. Acı ama gerçek.

• Batman_Begins kullanıcısına yanıt
    doğu'da adamı tek gördün diye kovalarsın, 45 dakka sonra 20 araçla silahlı adamlar gelir yolu kapatır.

burda insanları gaza getiren şey şu: adam yılın 365 gününün 361'inde tek başına sürüyo, trafikte tek başına güçsüz bi bisikletli olduğu için sürekli eziliyo. sonra 200 bisikletlinin katıldığı, polisin ve jandarmanın eşlik ettiği, belediye başkanının açılış yaptığı 4 günlük bisiklet turuna geldiğinde adam tüm yılın hıncını o 4 günde çıkarıyo. bu sebeple daha ilk gün sabahı ilk sürüşte bile suçsuz otomobile saldırıp tekme atıyolar. gördükleri tüm motorlu araçlara DURULAAAĞĞĞNN!!!! diye ağızlarından tükürük fışkırtarak bağırıyolar çünkü yanlarında polis var jandarma var 200 kişi var, karşıda ise tek bi araç var.

4 günün var. tüm motorlu araçlardan intikamını alacağın 4 günde, onları ezebileceğin kadar ezmelisin. sonra 361 gün sen ezileceksin tekrar.

ve bu katılımcılar ergen çocuk değil. işinde gücünde insanlar. sorsan hepsi: "biz gelişmiş insanlarız, yaşamayı biliyoruz, çünkü bisiklet kullanıyoruz" kafasındalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Şubat 2025; 14:18:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• En başından senin putperestlerle ne işin var zaten hocam?

• enoelroc kullanıcısına yanıt
    Hocam anlayış göstereceğini zannettim bilemedim

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Keyfine bak hocam, saçma evet. Kızı hayatına hiç almamış gibi umursamayıp geç. Şu saatten sonra yazdığın tek kelimeye değmez. İnançsızsan ve saklama gerekliliği görmüyorsan, he deyip geçmesini iyi bileceksin. Apateistim, bunların kat be katı başıma geliyorken çokta umrumdaydınız deyip geçiyorum.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Kabile anlayışı olduğu gibi duruyor. Birbirlerini destkelediklerini söyleyip kayırırken kendinden olmayan ve onlardan her konuda iyi olanları hayatlarında istememe nedenleri de bundandır. Düz-ortalama insanlar her zaman kendi gibi insanlarla uyum içerisinde yaşayıp ölmek derdindeler. Bu insanlar en küçük değişime ve aşağılık kompleksleri altında ezilmeye dayamayacak insanlar.

• Toporov kullanıcısına yanıt
    Ben de insanların her alanda ortak bir yeri olmasını istediğim için bu durumda oldum. Mesela bana öyle yapması yanlışken herkese doğru gelebilir bana ders oldu.

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Ortak bir değer, duygu altında buluşmaya gerek yok aslında. Karşıtlıkların bu toplum içerisinde yeterince yer almasını bekliyorsan afaedersin ama çok şey bekliyorsun demektir.

• Toporov kullanıcısına yanıt
    Beklentilerimi diğer insanlar gibi oluşturmaya çalışmak için elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum not aldığım çalışmalarım var.

• Senin adına iyi olmuş boş ver.

• Thicknesse kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.