Ne ağlamışın be bilader. İstenmemişin sebebinin ne olduğu kız hariç kimseyi ilgilendirmez. Ağlamayı bırak artık. Alakasız haber fotoğrafı falan atmışsın birde ahahahahahah. Geç köşene ağlamaya devammmm. Ayneeeen sen haklısın o kaybetti |
Dinlere inancım yok diye kız konuşmayı kesti (6. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İnsanları dinine göre yargılamak değil bu bildiğin saygısızlık, ben nasıl bir Hrıstiyana İsa'nın Tanrı kuzusu olayıyla dalga geçmeyip inanışı bu karışmam hata olur diyorsam karşı taraftanda inançsız olmam bir şey değiştirmemeli ve birbirimize saygı duymayı öğrenmeliyiz. Basit şeyler aslında bunlar, kimlerden beklediğine göre değişiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ateistlerin icatlarını kullanmayı biliyor ama :)))
Profesyonel ilişkiler için bu yazdığınız doğru, din, cinsiyet, ırk vs. bunu etkilememli.
Fakat romantik bir ilişkide inançlar ve ahlaki konulardaki anlaşmazlıklar çok büyük önem taşıyor. Bu yalnızca din değil, mesela vegan birinin vegan olmayan birini istememesi, alkol kullanımı, sigara kullanımı gibi yaşam tarzı tercihleri bile olabilir.
-
Hocam kız hiçbir şekilde inancına saygısızlık yapmamış fakat bu konu altında birçok arkadaşımız bu kızın tercihlerine saygısızlık yapıyor. İnsan ilişki yaşayacağı kisideki özellikleri seçebilecek özgürlüğe sahip olmalı. Bu özellikler din,dil,ırk, dış görünüş vs vs her şey olabilir , kişinin bu özelliklere göre seçim yapması saygı duymadığı anlamına gelmez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca insanın bu özelliklere göre biriyle ilişkiye başlaması sadece onun kendi kararıdır ve saygısızlık değildir. Elinize sağlık çok güzel ozetlemissiniz.
Hocam kızın kendi isteği lafım kıza değil, genel olarak gördüğüm yaşantılardan dolayı öyle yazdım. Yoksa kızı tanımam,etmem. Zaten yorumda dine inana kişiye karşı bunu yapmam saygısızca demişim. Her bireyin tercihi farklı olabilir. Ki yine yorumda bunlar engel değil demişim, basit şeyler olduğundan bahsetmiştim. Her saygısızlığı yapan yine bahsedilen kesimden insanlar oluyor. İnançsız birine gelince kötü bir şeymiş gibi söylenmesini geçiyorum. Bana göre saygısızca bir cümle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toporov -- 4 Şubat 2025; 19:1:54 >
Anladım hocam. Saygısızlık konusunda zaten bu ülkede kimse kimseye saygı duymuyor ki, gittikçe berbat bir hal alıyor.
Kızın inandığı kitap hayırlı olmadığını söylüyor inançsız birisi ile birlikte olmamasının. Biraz da zorunlu tercih o yüzden, eğer buna bir eleştiri getirilecekse dine saygı duymamak o olur.
Dini gereğini yerine getirmesini doğru ve gayet ntomal görüyorum. Şuan Müslüman birisini dinsiz olduğumdan istemiyorum demek farklı dini görüşüm gereği seninle konuşmayı doğru bulmuyorum, hayatında başarılar demek farklı. Hayatımda bana rastgelen genelde allahsızsan seninle konuşmam tarzı cümleler olduğundan saygısızca buldum. Yoksa kız kötü dilek bile dilememiş.
Yani hocam benim gördüğüm kadarıyla günümüz kızları "dinsiz" olan erkekleri daha ilginç ve çekici buluyor gibi geliyor, özellikle ergenlerde çok fazla görüyorum. Sizin dediğiniz de doğru olabilir elbette , bence de daha güzel bir dil ile açıklanabilir.
allah a inananların büyük bölümü bencil oluyor. çünkü insan ölümden korkuyor. din ve allah onalara sonsuz yaşam sunuyor. bu kız da ölümden korktuğu için allah a inanıyor. yani bencil biri. kendini düşünüyor.
bence iyi olmuş ayrılman...
-
Eee şanslısın işte, siyasal islamcı bir kız ile hayat mı geçer? Kurtulmuşsun en başında, kutlamalısın.
-
-
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama sakın bir kıza gereğinden fazla değer vermeyin abicim, hatta belli bir yaşa kadar, belli bir kariyer ve paraya sahip olana kadar kadınları sadece cinsellik olarak kullanıp geçin. Sonra çok pişman olursunuz, dediğim gibi zaten kariyer ve paraya ulaştığınız da onlar size ulaşmaya çalışıyor.
-
Eyvallah dostum o senin kaliten sağ ol.
Çok doğru demişsiniz benim bu kadına karşı hiçbir bağım yoktu herkes burada reddedildiğimi zannedip üzüldüğümü ve kabullenemeyip konuyu açtığımı zannediyor ama benim bahsettiğim davranış biçimi yapılan ve yapılmaması şeyleri tartışmaktı. Yoksa üste attığım ekran görüntüsünde benimle buluşmak isteyen birileri var tercih tamamen bana ait oluyor.
ben de ateistim ama saygı duymak lazım, gayet nazik yazmış kötülememiş birşey dememiş
-
Şu saçma mesajını okuyarak çok değerli 1 dakikamı boşa harcadım halbuki onun yerine bu 1 dakikayı helada büyük abdestimi yaptıktan sonra keyif için kullanabilirdim. İnsanların vaktini boşuna çalma. Git kendi kendine takıl.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X