Şimdi Ara

Dipawaymode.exe ve sistem geri yükleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sabırla okuyup yardımcı olmanız dileğiyle...

Beyler sistemi kapatıp yattığımda tekrar açtığım vakit sistem geri yükleme önerisinde bulunuyor.Zorunlu değil,direk oturumu aç da diyebiliyorum.Bunu yapmasının sebebi nedir?bu sorum 1.
    İkincisi ben sistemimi kuralı 1 ay oldu ve şöyle bir sorunla karşılaştım pc kendini kapatıyor ve kendiliğinden açılıyordu,durduk yere.Oyun oynarken cidden sinir bozucu olabilirdi.Vatana garantiye götürdüm anakartı çizgiye yollayıp sorunlu olmadığına dair teyit aldılar ve güç kaynağımı değiştiler,sorun da şuydu ki güç kaynağı ile anakart güç girişindeki kabloya hafifçe dokununca pc açılıp kapanıyordu.bugün getirdim eve pcyi sorun yok gibi.Güç kaynağı değişti sadece.
    O hata aldığım günler hata günlüğünde şu yazı geçiyor,anlamını bulamadım internetten de bilgisi olan var mı acaba?Dipawaymode.exe ??? nedir bu.her restartta bu hata yemişim:)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• melih2020 M kullanıcısına yanıt
    Eğer dipawaymode.exe dosyası ile zorluklarla karşı karşıya ise, her zaman >> >> Seçin Denetim Masası'nı Başlat Menüsünden ilişkili programları kaldırabilirsiniz Sonra Ekle / Kaldır programları.(alintidir)
    Spyware olarak adlandiriliyor bir çeşit virüs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sıkıntı çektiğim nokta güç kaynağı temelli sorundu,güç kaynağı değiştiğinden beri yapmıyor ama?tekrarlarsa diye korkuyorm.
    Güç kaynağındaki sıkıntı giderildi.acaba allsuite benim güç kaynaklı sorundan dolayı mı pcyi kapatıp açıyordu?böyle de olabilir ama?
  • Beyler Machine exception mavi ekranı aldım,windows 8.1in mavi ekranı da hiç belli olmuyor arkadaş:)
    Tam pc açılırken bu hatayı verdi,önceki sorunumla ilgisi var mıdır?yoksa taramada çıkan arıza mıdır?
    Asus maximus hero VI anakartta,Wran ayarları nerde ? bulamadım da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.