Selam arkadaşlar, ben bir üniversite öğrencisiyim. Ancak, sürücü kursuna kayıt için üniversite öğrenci belgemi değil de lise diplomamı veya fotokopisini vermek istiyorum. Ama, diplomanın aslı üniversitede. Üniversite Sivas'ta, ben de İzmir'deyim. :) Fotokopileri bende vardı; ama bir türlü bulamadım. Amaç üniversiteyle ilgili değil de liseyle ilgili bir belge vermek. Neden peki? Çünkü, okuduğum üniversitemden ve bölümümden nefret ediyorum. :) Ve de sevdiğim, daha iyi bir yer için sınavlara tekrar hazırlanıyorum şu an. Eğer ben belgeleri tamamlarken bir üniversite öğrencisi olarak diploma verdiğimde, kurs onu da tıpkı üniversite öğrenci belgesini kabul ettiği gibi kabul edecekse, ki ediyor muhtemelen, diploma vermek benim için çok çok daha iyi olur. Şu aşamada üniversite bilgilerimi vermeden liseyle alakalı bir belge vermek imkan dahilindeyse, o yolu denemek isterim. Sırf bu yüzden ehliyet almayı yeni bir yer kazandıktan sonrasına bile erteleyebilirim yani. :) İyi de senin o üniversitede o bölümde okuduğun her türlü ayan beyan derseniz, haklısınız derim; ama amaç mümkün olduğunca yeni bir yer kazanana dek lise bilgilerimi kullanmak.