Arkadaşlar merhaba pc yi yeni aldım ekran kartım ati 7730m ama directx 10 yüklü 11 ini yükleyerek güncellleştirmeli miyim?
quote:Orijinalden alıntı: sameterenc Arkadaşlar merhaba pc yi yeni aldım ekran kartım ati 7730m ama directx 10 yüklü 11 ini yükleyerek güncellleştirmeli miyim? evet.
quote:Orijinalden alıntı: nightwish34 quote:Orijinalden alıntı: sameterenc Arkadaşlar merhaba pc yi yeni aldım ekran kartım ati 7730m ama directx 10 yüklü 11 ini yükleyerek güncellleştirmeli miyim? evet. ne gibi fayda sağlar peki bana oyunlarda
quote:Orijinalden alıntı: nightwish34 quote:Orijinalden alıntı: sameterenc Arkadaşlar merhaba pc yi yeni aldım ekran kartım ati 7730m ama directx 10 yüklü 11 ini yükleyerek güncellleştirmeli miyim? evet. performans artışı olur herhalde pc de değil mi ?
quote:Orijinalden alıntı: sameterenc quote:Orijinalden alıntı: nightwish34 quote:Orijinalden alıntı: sameterenc Arkadaşlar merhaba pc yi yeni aldım ekran kartım ati 7730m ama directx 10 yüklü 11 ini yükleyerek güncellleştirmeli miyim? evet. performans artışı olur herhalde pc de değil mi ? hayır sadece dx 11 desteği sağlamış olur.