Şimdi Ara

Directx Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim laptopumda bir sorunum vardı o yüzden servise göndermiştim geri geldi.Bf3 oynamak istediğimde oyun açılıyor yüklenme penceresindeyken bir hata mesajı geliyor.Directx kaldırdım yükledim yeniden nvidia ekran kartı sürücülerini de kaldırıp yükledim ama olmuyor.Bazı serverlara girince bi sorun olmuyo ama o da 1 2 tanesinde oynayabiliyorum.Ekran kartım gt840m değerleri aşağıda var yardım ederseniz sevinirim
     Directx Sorunu Directx Sorunu Directx Sorunu

Edit:arkadaşlar sorunu kısmen de olsa çözdüm ama ara ara hata veriyor gene çözüm şu şekilde:

MSI Afterburner programını indiriyoruz.Sonra açıyoruz.Programda hemen karşımıza çıkan Core Clock(mhz) değeri var.Onu 100 artırıyoruz ve de altındaki Memory Clock(mhz) değerini de 100 artırıyoruz.Ama 10'ar yada 20'şer şekilde artırarak oyunda deneyin birden artırırsanız ekran kartınız zarar görebilir.Farklı çözüm yolları bulan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler
     Directx Sorunu Directx Sorunu Directx Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umpalabas -- 31 Aralık 2015; 20:23:59 >

• umpalabas U kullanıcısına yanıt
    o hata bendede olmuştu çok önceden oyunu silip tekrar yüklemen lazım
  • patren kullanıcısına yanıt
    kardeş cevap için teşekkür ederim fakat mesela görüntü yanıt vermeyi kesti hatasıda geliyo aynısı bf4 de de ara ara oluyor bf3 teki sorun oyundan mı kaynaklı çünkü format atmadan önce oyunu sorunsuz oynuyordum ve yedekledim format attıktan sonra aynı dosyaları pcye aktardım oynuyorum.Oyuna girince server yükleme bölümünde siyah kararmalar oluyor ondan sonra bu hata geliyor.Neyse senin dediğin yolu deniyeceğiz artık cevabı yazarım en kısa sürede teşekkürler
    dediğinizi yaptım fakat sonuç gene aynı hocam.aynı sorun bf4 de de olmaya başladı yazılımsal bir sorun heralde başka bir öneriniz varmı ?
    format atıpda biosuda güncelleme yaptıysan ekran kartında sorun vardır
    yada başka driverlarda sorun var
    hocam bi kaç yere baktım da downclock ile -50mhz düşürerek sorunu çözdüklerini söylüyorlar bi bilginiz varmı msi afterburner ile deneyeceğim birazdan
    hocam bios güncelleme yapmadım ondan kaynaklanabilirmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 DirectX sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    olabilir güncellemekte fayda var
  • Kesinlikle BIOS güncellemesi yapmalısınız.Tek burada değil zaman zaman karşınıza sıkıntı çıkarabilir.Benim düşüncem güncellemeden sonra düzelir.
  • LexonT kullanıcısına yanıt
    hocam peki nasıl güncelleyeceğim biosu riskliymiş duyduğuma göre
  • arkadaşlar yardım edebilecek yokmu
  • arkadaşlar sorunu kısmen de olsa çözdüm ama ara ara hata veriyor gene çözüm şu şekilde:

MSI Afterburner programını indiriyoruz.Sonra açıyoruz.Programda hemen karşımıza çıkan Core Clock(mhz) değeri var.Onu 100 artırıyoruz ve de altındaki Memory Clock(mhz) değerini de 100 artırıyoruz.Ama 10'ar yada 20'şer şekilde artırarak oyunda deneyin birden artırırsanız ekran kartınız zarar görebilir.Farklı çözüm yolları bulan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler
  • arkadaşlar lütfen yardım edin win10 yaptım windows updateden kendi sürücüsünü indirdi fakat hala sorun devam ediyor artık msı afterburner da işe yaramıyo lütfen yardım edebilecek varmı ekran kartımı bozuldu acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.