Arkadaşlar yeğenime sims2 yükledim yüklerken bana directx9.0c yükleyimmi diye soruyor ve bende yükle dedim.Programı yüklemem rağmen program açılacağı sırada anladığım kadarıyla ekran kartın directx9.0c yi desteklemiyor yazısı çıkıyor. Ekran kartımın sürücüsü SIS 650_651 .Bunu güncellememmi gerekir. Eğer güncelleyeceksem nerden bulacağım yardımcı olurmusunuz Son olarak Bilgisayarımda kullandığım programların versiyonlarını döküm şeklinde görebileceğim bir program varmı Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim
benim de aynı ekran kartım.directx9c yi yükledim ama runtime error verdi.sanırım yeni ekran kartı almam gerekiyor
ati 9550ge ok
aynı sorun bende de olmuştu XP SP2 install'luydu makinemde, directx9.0b kurulu oluo default olarak, üzerine 9.0c kuramadım bir türlü sonra temiz XP kurdum tekrar, oyunu oynama şansım oldu
ya benim ekran kartına gerek kalmadı şimdilik.benim sorun cracktenmiş.daemon tools yükledim cracksiz çalıştırıyom şimdi.tabi çok takılıyor.çözüm doğru düzgün bi ekran kartı olacak sanırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme