Şimdi Ara

direksiyon kutusu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 92 model sxa tempram var ve bugün arabamın hidrolik direksiyon yağını akıttığını farkettim ve sanayiye gidip sorduğumda direksiyon kutusu değişmesi lazım ve 350-400 arası ücret tutar dediler. Direksiyon kutusu tam olarak nedir başka çözüm yolu yokmudur internete baktığımda http://www.eparcacim.com.tr/RIW-RIW-Direksiyon-Kutusu-SB7025-Rotbasisiz-Mekanik-FIAT-TIPO-1-1-1-4-1-4-i-e-1-6-1-6-i-e-1-8-i-e-2-0-2-0-i-e-_2674.html#0 bunu buldum direksiyon kutusu dedikleri şey bumudur burda 350-400 tl arasında fiyat verdiler bu link te yaklaşık 200 tl yazıyor birde mekanik yazıyor ne anlama geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazpence

Arkadaşlar 92 model sxa tempram var ve bugün arabamın hidrolik direksiyon yağını akıttığını farkettim ve sanayiye gidip sorduğumda direksiyon kutusu değişmesi lazım ve 350-400 arası ücret tutar dediler. Direksiyon kutusu tam olarak nedir başka çözüm yolu yokmudur internete baktığımda http://www.eparcacim.com.tr/RIW-RIW-Direksiyon-Kutusu-SB7025-Rotbasisiz-Mekanik-FIAT-TIPO-1-1-1-4-1-4-i-e-1-6-1-6-i-e-1-8-i-e-2-0-2-0-i-e-_2674.html#0 bunu buldum direksiyon kutusu dedikleri şey bumudur burda 350-400 tl arasında fiyat verdiler bu link te yaklaşık 200 tl yazıyor birde mekanik yazıyor ne anlama geliyor.

temprada en çok karşılaşılan sorundur hidrolik direksiyon sorunu. bu sorununu iyi bir ustayla çözebilirsin. direksiyon kutusu konusunda çok sayıda firma var araştır fiyat al ve sana güvenilir olana yaptır işi bence

• Direksiyon kutusu tamiri yapan torna atölyeleri var, orda yaptırıp sorunsuz devam edin. Ücreti 150 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.