Şimdi Ara

Direksiyon Sertliği hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar aracım 97 model tipo hidrolik direksiyon değil geçen gün aniden göremediğim çukura girdim sanki o anda bi an arabanın tampon kırıldı gibi geldi o derece şiddetliydi sonra araçtan indim baktım görünen bir sey yok ertesi gün arabaya bindim direksiyon baya bi sertleşti 4 lastik yeni 2 ay önce takıldı sorun nedir acaba direksiyon eskiye göre aşırı sert sanayiye gitmeden önce en azından burdan bilgi edinmek istedim yardımlarınız için teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufkraider -- 25 Temmuz 2016; 0:06:28 >

• Salıncak zarar görmüş olabilir.
  • hidrolik seviyesini kontrol edin
  • direksiyon hidrolik değil diyor adam. Direksiyon mili yada rot milinde eğilme meydana gelmiş olabilir. Tabi aks kafası ihtimalide var.
  • aynısı benim de başıma gelmişti. 90 km hızla giderken ön sağ lastik sağlam bir çukura girdi. gümm diye korkunç bir ses geldi. inip baktığımda ben de birşey görememiş ve sesin nerden geldiğini anlayamamıştım. yola devam etmiştim. hidrolikte falan bir sıkıntı olmamıştı tabi. süspansiyonlar da sağlamdı. 2 ay sonra lastik yanağındaki balonu farketmemle taşlar yerine oturdu. o ses jantın çukura değme sesiymiş. o şiddetle lastik yanaklardan esneyerek jant lastiğin yere değdiği kısma kadar iniyor. ve çukura çarpıyor. jant da yamulmuştu benim gözle görünür bir yamukluk yoktu ama jantçı fena yamultmuşsun demişti jantı. özellikle aracı yukarı kaldırıp lastiği çevirince iç kısımdan belli oluyordu yamukluk. balansı bozuk teker gibi dönüyordu jant. bilgin olsun. balonlu lastik çok tehlikeli ve balonun tamiri de kesinlikle tavsiye edilmiyor. ona da bir baktır. içten de balon yapmış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amortisör Hakkında Herşey
    15 yıl önce açıldı
    M Süspansiyon Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.