Şimdi Ara

Direksiyon Titremesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende land rover freelander 2 var. Geçen ay Borusan'a servise girdi araç ve 100.000 km bakımı yapıldı.Bu bakımda aracın fren balataları da değişti. Aracı servisten aldıktan sonra 100-140 km arasında aracın diresiyonunda titreme başladı. Aracı aldığımdan beri 3 kere bu sorun nedeniyle borusana gittim ve her seferinde balans yapıp yolladılar sorun geçti deyip,fakat sorunum hala devam ediyor ve çok rahatsız edici bir durum. Bu sorunun nedeni ne olabilir, yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Lastik balans'ı diye birşey var bilirmisiniz ? Lastiğin balansı bozulabiliyor eğer lastikleriniz eski yada kötü birşeyler geldiyse başka belki ondan olabilir diye düşünüyorum sadece tahmin tabi Jantlarınızda bi problem vardır belki
  • Jantlarinizdaki yamukluklari cekicle duzeltin. Ve rot balans yapsinlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabiniz icin tesekurler fakat lastiklerimi daha temmuz ayinda degistirdim ve son gittigimde de detayli bir sekilde bakildigi soylendi artik inansam mi inanmasam mi bilemiyorum tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir durumda olasılıklar:

-Rot-balans ayarı, rot başı değişmesi vs
    -Jant yamukluğu
    -Lastik balans bozukluğu
    -Lastik tellerinin hasar görmesi

Jantlarda yamukluk yoksa lastiklere baktırın, iyi bir lastikçi lastikte sorun var mı yok mu anlayacaktır. Yeni alınsa dahi girilen bir çukur lastiğe hasar verebilir. Teller gittiyse zaten adam olmaz daha.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.