Şimdi Ara

Direksiyona son kuvvetimle vursam hava yastığı açılırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Dene

Açılmaması gerekir çünkü sensörler ön tamponda.
  • Sanırım açılmaz. Açılsaydi kimse kornaya basmak için direksiyona vurmazdı sertçe. Gerçi ben kornaya basmaya yavaşta olsa tırsar gibiyim ya neyse.
  • ehliyet yok galiba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

ehliyet yok galiba?

Aslında ehliyetle ilgisi yok. Kursta hiç anlatmazlar. Sadece eski bir Murat motorunun parçalarını gösterirler.

Bence de açılmaması lazım. Çünkü hava yastığı kafa darbesiyle değil tamponun hasar görmesiyle açılması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

ehliyet yok galiba?

klavyede kısayol var galiba. bu bölümde bu cümleden çok okudum.
  • Biyerde direksiyona fazla sert vurulmaması aksi halde airbag lerin açılacağını duymuştum. tabi ne kadar sert orası meçhul. bence deneme nolur nolmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kafa atman lazım yoksa açılmaz
  • açılmıo ben bi kere sinirle farkında olmadan baya bi hızlı vurmuştum
  • Kursta motor hocası hidrolik direksiyon araç hızlandıkça sertleşir demişti ama Palio' nun direksiyonu 70km' de bile hiç sertleşmemişti. Belki otomobilden otomobile göre değişen bir özelliktir.
  • Şaka heralde
  • Açılmaz ama havayastıgının açılma yerleri yırtılır sonra direksiyon göbegini değiştirmen gerekir oda airbagla beraber değişeceği için patlamış gibi masrafı olur istersen ön tamponu sök çekici sensörlere vur
  • hava yastığının içinde ivme-ölçer var, yüksek bir ivme olursa harekete geçiyor. Vurunca, o kadar ivme oluşturabilirseniz alette patlar herhalde
  • Eh belki
  • tavsiyem şöyle sağlam bir balyozu eline alıp ön tampona sağlam bir geçir,bir iki denemeden sonra mutlaka açılacaktır.açılmazsada olan tampona olacaktır,denemeye değermi? bence değmez
  • Eğer direksiyona sert vurmakla açılsaydı düşünsenize kazalarda Allah korusun başınız direksiyona çarpıyor ve bir anda hava yastığı patlarcasına açılıyor. Kesin ölüm. Boşuna deneme sensörler tampondadır..
  • vurmakla açılmaz ya
  • sertliğe hiç gerek yok,rica et o açılır.
  • Sensörler tamponlarda olmaz tamponun arkasındaki şasilere takılır düşünsenize araba tampona azık yhavaş vurdu tampon gitti o zaman airbag açılmazki şasi kadar gelir şaside yamulma felan olursa sensör devreye girer airbaglar açılır...

Konuyu açan arkadaşta boşuna deneme elkin ağrır salgıda olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.