Bildirim
Direksiyonda titreme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Balans muhtemel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler -
rottan titremez araba, balanstan titrer.quote:
Orijinalden alıntı: SEHZADE63
Bu mesaj silindi. -
Okey dogru diyosun rot ayari saga sola kacan araclar içindi kafam karişti saolasin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konu açamadığım için buraya yazıyorum, çözemediğimiz bir sorun hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var.
2013 model Audi A4 2.0TDI aracım var, araç 115km/h hızı geçince sanki araç gaz verip kesiyor gibi sürekli ve rutin aralıklarla ses ve titreme yapıyor(3sn kadar titreşim var 1 sn kadar yok). Bu ses ve titreşimi yolcular anlamıyor bile hatta ben bile dikkatimi oraya verirsem anlıyorum. Son zamanlarda kafama takıldı rahatsızlık veriyor.
Aracın bakımını yaptırdım, Lastiklere balans ayarını hem üzerinde hemde sökerek yaptırdım, vitesi boşta denedim, frene hafif dokunarak denedim, viraj alırken bile devam ediyor.
Başına böyle bir olay gelen veya bir fikri olan varmı?
Saygılar.
Not: Araç Quatro değil.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- motor yağ filtresi patlaması
- orjinal castrol yağ nereden alınır
- shell yağ orjinallik sorgulama
- şirket aracıyla yapılan kazayı kim öder
- arabanın şarj dinamosu bozulursa ne olur
- 2023 en çok satan arabalar
- paul walker kazası
- passat 2022 fiyat listesi
- jetour türkiye
- bmw x1 elektrikli menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X