Şimdi Ara

Dirk Advocaat - Güle Güle (Anma konusu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dirk Advocaat - Güle Güle (Anma konusu)

Evet arkadaşlar Dick hoca bu sezon sonu gidiyor hepimizin bildiği gibi, her sene olduğu gibi gidenin arkasından sallamak yerine Zico'dan sonra ilk defa birini böyle onurlandıralım derim.

Dick hoca takıma hiçbir antreman dönemi olmadan ön eleme zamanlarında geldi, hiç tanımadan etmeden takımı oturtmaya çalıştı, çok baskılı bir 3 maç izletti ancak bu yolda ilk haftalarda çok puanlar kaybetti. Sonrasında yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'yi siz bir de kasımda görün." diyerek aşağıdaki tabloyu yarattı.

Dirk Advocaat - Güle Güle (Anma konusu)

İçinde Manchester'ın da olduğu 7 maçlık zafer serisini yakaladı ve bu sırada elindeki kadroda sol açık Volkan Şen, orta saha M. Topal, Souza, Ozan Tufan&Alper Potuk yer yer Neustadter gibi oyuncular vardı.

İlk devreyi güzel kapatırken Dick hocanın ağzında bir laf vardı. "Ofansif ortasaha demiyorum, ortasahada hep aynı tip oyunculardan oluşuyor, farklı tipte oyuncuya ihtiyacımız var."(Referans için İlk devrenin sonlarında bir maç sonrası konuşmaydı bulabilen olursa güzel olur.)
    Tabiki de hocamızın istediği transfer ya da her hangi bir transfer yapılmadı, M. Ekici alınmayınca bırakıldı yerine Zoryada bile zor oynayan bir sağ açıkımsı bir oyuncu transferiyle sus payı kapatıldı.

Bütün bunların yanı sıra sezon boyunca taraftar desteği(Yönetime saygılar) büyük maçların dışında bizimle olmadı, küçük maçlarda ruhsuz oyun ve kilit açamayacak oyuncu yüzünden çok puanlar kaybedildi ancak büyük maç karnesine bakıldığında;

Manchester United, içeride dışarda Feyenoord ve tabiki 4 zafer ile namağlup derbi karnesi.

Dick hoca sonunda elindeki kısıtlı kadroyla "Kümede kal Fener" pankartları açan bazı rakiplerini geçerek, ve mağlup ederek yine de bu en kötü dönemimizde bile Türkiye Kupasında ve ligde kısmen kabul edilebilir bir noktaya getirdi.

Hocanın futbol alanında yaptıkları bir yana, karakter olarak da çok dobra ve radikal konuşmalarıyla hem kendine çok hak verdirten hem de yer yer güldüren açıklamaları oldu.

İyisiyle kötüsüyle, kendisi bu takımdan bir şeyler yapmaya çalıştı, pes edip istifa edip gitmedi, yanlış zamanda gelen doğru insandı Dick Hoca, kendisine Hollanda milli takımında başarılar dileriz

• yolun açık olsun dick
  • Karavaev Takımın 5 aydır taktik çalışmadığını söylemişti, bunu söylediğinden beri de kadroya alınmıyor kendisi.

Dirk Advocaat Fenerbahçe'de sadece olanı sahaya sürmüş, hiçbir şeye karışmamış, aldığı paraya bakmış biri. Takım falan gram umrunda değil. ''Nerden biliyorsun lan ?'' diye soracak olursanız da cevabım belli ; ''Bu takım bu kadar kötü oynamayı anca hiç çalışmayarak becerebilir''

Ben size de inanamıyorum, bu adam aylardır takımın başında, ne katkısını gördünüz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Karavaev Takımın 5 aydır taktik çalışmadığını söylemişti, bunu söylediğinden beri de kadroya alınmıyor kendisi.

Dirk Advocaat Fenerbahçe'de sadece olanı sahaya sürmüş, hiçbir şeye karışmamış, aldığı paraya bakmış biri. Takım falan gram umrunda değil. ''Nerden biliyorsun lan ?'' diye soracak olursanız da cevabım belli ; ''Bu takım bu kadar kötü oynamayı anca hiç çalışmayarak becerebilir''

Ben size de inanamıyorum, bu adam aylardır takımın başında, ne katkısını gördünüz ?

Kariyer sevdalıları hocam.

• Adamın istediği transfer yapılsa Fenerbahçe şampiyon olur muydu bilinmez ama bu kadar çabuk da havlu atmayacağı ortadaydı . Müthiş bir kasım ayının ardından kazanılan Başakşehir maçıyla işler farklı olabilirdi .

Yolun açık olsun dick reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

Adamın istediği transfer yapılsa Fenerbahçe şampiyon olur muydu bilinmez ama bu kadar çabuk da havlu atmayacağı ortadaydı . Müthiş bir kasım ayının ardından kazanılan Başakşehir maçıyla işler farklı olabilirdi .

Yolun açık olsun dick reyiz

Başakşehir maçıyla hiçbir şey farklı olmazdı.O maçtan önce iç sahada puan kaybedilen bir Adana maçı.Madem bir şeyler değişecekti o maçtan başlasaydı.İçerde adanaya puan kaybet sonra git Başakşehir'i yen ne anladım o işten.

• nedense hollanda milli takımındaki işi fenerbahçeden daha zor olacak gibime geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Karavaev Takımın 5 aydır taktik çalışmadığını söylemişti, bunu söylediğinden beri de kadroya alınmıyor kendisi.

Vitor'un hiç veremediği güveni veriyor, her büyük maçta takımın winner refleksleriyle adanaya puan bile kaybetse sonraki büyük maçı yeneceğini bilerek izliyorum, Son saniyede olur ilk saniyede olur, Dick hoca büyük takım hocasıdır, ufak maçlarda gereken şans hiç ondan yana olmadı,(Bkz; 2. maçımız sanırsam Bursa maçı, ilk Başakşehir maçı, Kayseri maçı, Alanya maçı, Antalya maçı)azıcık şansı olsa şu ufak takımlara bıraktığı beraberliklerden en azından 2-3 galibiyet alsa şimdi şampiyonluk yarışındaydık. Şans gülmedi derken kastettiğim tabiki de beceriksizlikten kaçan goller değil, Aziz Behich'in kale içinden çıkarttığı top kariyerinde bir kez yapabileceği bir şey örneğin, Sow'un rövaşatasının gol sayılmaması mesela her 2 hakemden biri gol derdi, M. Topal'ın bir kere sektirip topu dikerken rakibin kafasını sokup kırmızı kart alması, hiçbir kasıt olmadan, bunlar çok nadiren olacak şeyler, ama dick hocaya geldi hepsi be.

Dick hoca ilk maçlarda baskılı oynatmayı denedi, ama anladı ki ligin harcı bu değil, o da Souza&Topal'a döndü, takımı gerektiği gibi oynattı defansif de olsa, uzun top da olsa, gerektiği yerde puanları almasını bildi, gerçekten kötü oynattığı maç var mı hoca kaynaklı derseniz aklıma sadece 2-2'lik adana maçındaki Aatıf'ın oynaması geliyor, onu da bilerek yaptığını düşünüyorum, Dick hoca'nın bilerek hata yaptığı kanaatindeyim, bir maçlık bir şeydi ve yönetimeydi, herkes yönetime tepkiliydi o neden olmasın diyorum ki kendisi tam da her şeyin ortasıda yani, kızamıyorum.

Gel gelelim bu sezon tarihin en kötü Fenerbahçe'sinden neler çıkarttığı ortada ki kötü olduğu düşünülse Hollanda'ya çağırılmazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Vitor'un hiç veremediği güveni veriyor, her büyük maçta takımın winner refleksleriyle adanaya puan bile kaybetse sonraki büyük maçı yeneceğini bilerek izliyorum, Son saniyede olur ilk saniyede olur, Dick hoca büyük takım hocasıdır, ufak maçlarda gereken şans hiç ondan yana olmadı,(Bkz; 2. maçımız sanırsam Bursa maçı, ilk Başakşehir maçı, Kayseri maçı, Alanya maçı, Antalya maçı)azıcık şansı olsa şu ufak takımlara bıraktığı beraberliklerden en azından 2-3 galibiyet alsa şimdi şampiyonluk yarışındaydık. Şans gülmedi derken kastettiğim tabiki de beceriksizlikten kaçan goller değil, Aziz Behich'in kale içinden çıkarttığı top kariyerinde bir kez yapabileceği bir şey örneğin, Sow'un rövaşatasının gol sayılmaması mesela her 2 hakemden biri gol derdi, M. Topal'ın bir kere sektirip topu dikerken rakibin kafasını sokup kırmızı kart alması, hiçbir kasıt olmadan, bunlar çok nadiren olacak şeyler, ama dick hocaya geldi hepsi be.

Dick hoca ilk maçlarda baskılı oynatmayı denedi, ama anladı ki ligin harcı bu değil, o da Souza&Topal'a döndü, takımı gerektiği gibi oynattı defansif de olsa, uzun top da olsa, gerektiği yerde puanları almasını bildi, gerçekten kötü oynattığı maç var mı hoca kaynaklı derseniz aklıma sadece 2-2'lik adana maçındaki Aatıf'ın oynaması geliyor, onu da bilerek yaptığını düşünüyorum, Dick hoca'nın bilerek hata yaptığı kanaatindeyim, bir maçlık bir şeydi ve yönetimeydi, herkes yönetime tepkiliydi o neden olmasın diyorum ki kendisi tam da her şeyin ortasıda yani, kızamıyorum.

Gel gelelim bu sezon tarihin en kötü Fenerbahçe'sinden neler çıkarttığı ortada ki kötü olduğu düşünülse Hollanda'ya çağırılmazdı.

Aziz Behich'in bu sezon üç maçını izledim. 3'ünde de çizgiden top çıkardı hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Hoaydaaa Tamam orayı çıkaralım. :(
  • Bu adam Türkiye için fazla, yolu açık olsun.

• Keşke kampa kendi transferleriyle girseydi.
  • Bu adam da Aziz ve yönetime dayanamadı... Yolu açık olsun. Umarım Hollanda'nın başına geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

Bu adam da Aziz ve yönetime dayanamadı... Yolu açık olsun. Umarım Hollanda'nın başına geçer.

İkili avarajda önde olmasına rağmen genel avarajla playoffları kaçırdı reis.

Genel olarak bir yorum yapmak gerekirse:

Şimdi "Dick hoca hep takımı eziyodu, oyuncuları kötülüyordu yiaa" diyenler Aykut hocanın pollyannacılıklarından sonra anlamıştır sanırım diye düşünüp bir up çekiyorum. Geçen sene sadece Lensin ilk yarı performansıyla 3. olduk, bu sene V.Şen'in yerine kısmen upgrade denebilecek Dirar, ortasahaya Topal yerine yine kendini geliştirmiş bir ozan, Lens yerine Valbuena, Ofansif ortasaha olarak aatıf&alper yerine Guilano, Forvete Sow yerine Janssen(Pek bir gelişim diyemem, Janssen kaliteli, ancak RvP'yi kesinlikle saymıyorum bile geçen seneye.)

He defansta çok zayıflaştık doğru, geçen seneki tandem iyiydi, o konuda kjaer'ı yollayıp Dirar ve Soldado'yu beğenen yönetime uzatmak lazım mikrofonu.

Ancak sonuç olarak takımda çeşitlilik ve kalite açısından artış olmasına rağmen puan ve sıralama ortada, medyaya yapılan demeçler ortada.

• aykutun yanında Dick 10 gömlek üstün bir td ve adamdır.

aykut gibi Fenerbahçeye td olmak için başkalarının kuyusunu kazmadı adam elimde ki kadro bu transfer yapılmadı fazla bişi beklemeyin dedi. aykut gibi kadro şampiyonluk için yeterli diyip 9 10 futbolcu transfer edilmedi. Dick ile uefa grubundan 1. çıktık m. unitedı içerde yendik. aykut ise uefanın en zayıf takımına gelen geçenin 4 attığı avaraj takımı vardara elendi kadıköyde ezile ezile yenildi hemde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.