Şimdi Ara

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dirt Block da çıkacaktı bundan önce birleştirdiler gibi.
  • Oyunun cılkı çıktı. Ralli yok ki? Gymkhana'ymış driftmiş gate crashmiş. Yahu ver bana Subaru'yu Rallye Monte Carlo'yu, ne bileyim Rally Of Turkey'i koşayım. Peter Solberg ile Hirvonen ile kapışayım. Nedir yani Gate Crasher'i Gymkhana'yı burnuma diretiyorsun? DIRT 3 kariyerinde Gymkhana geldiği zaman zorluğu en kolaya alıp geçicek puanı toplayıp geçiyorum. Ben Ralli yapmak istiyorum oyunda toplam 5 ralli pisti var sadece.
  • Dirt serisi orjinalini kaybetmez inşallah ama bu fragmanda gördüğüm kadarıyla crash derby falan var böyle şeyler oyunda olacaksa hiç gelmesin ralli bize yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

http://www.youtube.com/watch?v=FRD8gUgtsnU&hd=1

http://www.youtube.com/watch?v=EBHx5xho-lI&hd=1

Doktor bu Flatout Ultimate Carnage değil mi ya? Ralli oyunu sandım da bi an.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Grafikler çok iyi, söylenecek bir şey yok da, oynanış eskisi gibi <orlu değil, CMR: DiRT, ve önceki sürümlerdeki gibi kapılmıyorsunuz oyuna.. Hele üçüncü oyundaki yol gösteren hız azaltan rehber çizgiye kıl oldum. Sana ne arkadaş ister sağdan giderim ister ağaçlara sürte sürte giderim. Ne biçim Rally bu? Her şey mi canım grafik?

Kelimesi kelimesine katılıyorum.Söyleyince kimse oralı olmuyor ama millette bi grafik sevdası almış başını gidiyor.
    Grafik iyi oluncada kimse oynanış nasıldır falan takmıyor buda yapımcı firmaların bayağı işine geliyor.
  • codemasters işini iyi yapıyor gerçekten bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

Codemasters gerçekten yarış oyunlarında gözümde 1 numara.

Mayıs 2012'ye kadar Dirt 3 ile idare ederiz nitro gelecek olması iyi bir haber

Kesinlikle katılıyorum hocam
  • Oyun çok güzel olucak diğer Dirt Serileri Gibi Nitro'da cabası

• 4 gözle bekliyorum
  • Dirt 3'ten değişen birşey yok gibi , yine atla-zıpla v.s.ama gelsin bakalım...
  • Bu araya serpiştirilmiş eğlencelik oyun Dirt 4 daha sonra çıkacakmış.
  • Beyler bu oyundan fazla bir şey beklemeyin. Dirt 3'e mod yapmışlar gibi bir görüntü var ortada. Ciddi değişiklikler Dirt 4 ya da artık ismi ne olur bilmiyorum sonraki oyunda olacaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRaCe

Beyler bu oyundan fazla bir şey beklemeyin. Dirt 3'e mod yapmışlar gibi bir görüntü var ortada. Ciddi değişiklikler Dirt 4 ya da artık ismi ne olur bilmiyorum sonraki oyunda olacaktır...

+1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.