Şimdi Ara

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyun bana NFS ProStreet'i hatırlatıyor. Onunki kadar beğenmeyeni çıkar mı bilmem.
  • Oyundan beklentim çok yüksek olmadıgı için, ben şahsen beğendim. Eğlenceli olmuş. GTX680 ile bütün grafik ayarları en üst seviyede, 1920-1080 cözünürlüğünde. 80 ila 100 fps arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiveR -- 3 Mayıs 2012; 1:29:32 >
  • Multiplayerine bakıyım dedim ama pek bişey anlamadım arkadaş devet etmekle ilgili bişey yazıyor direk başka kişilerle oynuyamıyoz mu bilgisi olan?
  • Demoyu az önce oynadım ve hiç beğenmedim.
  • Sadece 1 bölüm yok son zamanda oynadığım en dolu Demo olmuş.4-5 ayrı araç seçebiliyorsunuz.Multiplayer'da 2 tek kişilikte 1 tane pist var daha ne olsun.

Ayrıca oyunu Dirt 4 ve Grid 2 öncesinde bu tarz eğlenceli modları aradan çıkartmak için yaptıkları belirttiler bu bir spin-off.Dan dun eğlence işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Flatout oynuyormuşum gibi hissettim Flatout 2 bile 10 kat daha iyiydi... Demoda sadece 1 bölüm oynamamıza izin veriyor... 1 yarış kapatmam için yetti bile... Umarım tam sürümde adam gibi bişeyler olur...

Dostum Flat outla bu oyunu nasıl karsılastırabiliyorsunki sen aynı kategoridemı bu oyunlar ?
    Bana gore oyun harıkaydı fantastık olmus full sürümüde cok iyi olacagını dusunuyorum orjinal alacagım oyunlardan bırı kesınlıkle koleksıyonumda yer alacaktır zaten hala dirt 3 online nerdeyse hergun oynuyorum. Asıl sana Kocaman

• Klasik rally yi özledik artik son oyularda biraz ken blok tazina hitabediyo ayri sekillerde 2oyun cikarsa daha iyi olur her zevke hitab eder.
  • codemasters yarış oyunlarının babasıdır onlar yaptıysa oynanır...
  • steam'dan demo ücretsiz mi indiriliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

steam'dan demo ücretsiz mi indiriliyor ?

Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Sadece 1 bölüm yok son zamanda oynadığım en dolu Demo olmuş.4-5 ayrı araç seçebiliyorsunuz.Multiplayer'da 2 tek kişilikte 1 tane pist var daha ne olsun.

Ayrıca oyunu Dirt 4 ve Grid 2 öncesinde bu tarz eğlenceli modları aradan çıkartmak için yaptıkları belirttiler bu bir spin-off.Dan dun eğlence işte.

Ne yani şimdi locked yazanlar full sürüme kadar öyle mi kalacak
  • 3 gb datayı 2 dakikadan kısa süren ne idüğü belirlsiz ucube arabalarla yarıs yapmak için mi indirdik şimdi? Fizik yok, sürüş hissi yok, el freni çekiyosun tepki yok bug dolu tuş takılı kalıyor oyunu kapatıp açana kadar düzelmiyor. 300 mb bile etmeyecek içerik için 3 gb dosyaya ne doldurmuşlar merak ediyorum.
  • şimdi boş yere kota harcamayalım...zaten yaklaşıyoruz 50 gb a hız düşüp internet yavaşlayınca indiririm..

yorumlarda beğenmedim diyenlerde az değil o yüzden boşa harcamayalım limitsiz !!! internetimizi :)
  • Oyun piyasadaki yerini aldı.
  • 6.38 gb

çıkmış
  • Full cikti mi beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah be çıkmış PS3'de demosunu oynamıştım grafikler, oynanış çok güzeldi.
  • ekmek çıktıııı
  • ...box var boyut baya küçük bunla ilgili bilgisi olan var mı ??? deneyen ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kratostol -- 26 Mayıs 2012; 1:00:53 >
  • çok gereksiz bi oyun olmuş
    flat out kırması
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.