Şimdi Ara

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrent'de sırasını bekliyordu silim o zaman. Rally'le ilgili hiçbirşey yok mu oyunda, oynayanlar biraz daha yorum gerek buraya.
  • Steamdan Tam sürüm indiriyorum Şuan Haydi Hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

...box var boyut baya küçük bunla ilgili bilgisi olan var mı ??? deneyen ???

iniyor

sonuç ?
  • Saf Rally oyunu neden yapmıyor ki bu Codemasters. Piyasada çok Rally oyunu varya zaten
  • oyun çıkmış iyi zamana denk geldi ...tam ay sonu zaten hız düşmüş kota derdi yok takarım zorrente 4 güne anca iner acelesi yok :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Saf Rally oyunu neden yapmıyor ki bu Codemasters. Piyasada çok Rally oyunu varya zaten

Dirt Showdown ekibin Dirt 4 öncesi yapmak istediği bir spin-off'du,yani saf rally'ye dönmeden önce bu tarz arcade modlardan kurtulmak istediler ve sadece eğlence amaçlı olan Showdown ortaya çıktı.

Bu oyunun bu şekilde çıkması büyük şans çünkü gelecek oyun direk hardcore modlara odaklanabilecek.

Ayrıca Showdown çok eğlenceli olmuş grafikler muazzam.Bir ara SS atmaya çalışacağım.
  • Oyun bende açılmıyor siyah ekran verip kendiliğinden kapanıyor?
  • grid multi online oynayanlar bilir, orada çok kişili demolition tarzı bölüm vardı arabalar sürekli kıç atıyordu.biz yarışmak yerine birbirimize saldırıyorduk :) hatta yarışı bitirmeye çalışanları kovalıyoruk hep :) showdown'ın tadına bakalım hele.grid2 çıkartsalar on numara olacak aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce hiçbir yarış oyunundan almadığım keyfi bu oyundan aldım ben. Bence harika bir yapım olmuş. Fakat bir zaman sonra subaru ford falan özledim ya

• Oyunun menüsünde sürekli YARRR YAAARRRR gibi terimlere rastlıyorum, bunlar ne ola ki?

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84]

• Tam edinmeye başlamıştım ki, yorumları okudum ve kaldırdım acele bir kararla. BSC'deki inceleme sonucu görece düşük puan verilmiş. Ama gel gör ki oyunu çok beğenenler de var.

Rutine biniyor mu bir süre sonra oyun, oynayan arkadaşlar görüş belirtseler?

Mesela burnout paradise da oynadım. En başta çok zevkliydi, sonra yeni araç açmak dışında bir esprisi kalmamıştı oyunun. Aynı yarışlar, hep aynı mücadelenin bir kademe zor olanı vs..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Daha önce hiçbir yarış oyunundan almadığım keyfi bu oyundan aldım ben. Bence harika bir yapım olmuş. Fakat bir zaman sonra subaru ford falan özledim ya

Hocam oyunun adı Rally kaldı sadece. Oyun güzel tamam ama maalesef nerede o eski arabalar o eski haritalar... Acayip acayip puan toplamakla uğraştırıyor insanı yeni oyun. Bu manada bozdular yani oyunu...

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Oyunun menüsünde sürekli YARRR YAAARRRR gibi terimlere rastlıyorum, bunlar ne ola ki?

• quote:

Oyunun menüsünde sürekli YARRR YAAARRRR gibi terimlere rastlıyorum, bunlar ne ola ki?

Bunun çözümü var nette biraz araştırırsanız bulabilirsiniz hocam.

• Bende dün oynadım da oyunu, eğleceli, grafikleri güzel bir oyun olmuş.Özellikle kedi fare oyunu çok zevkliydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Orijinalden alıntı: Serpico.

Tam edinmeye başlamıştım ki, yorumları okudum ve kaldırdım acele bir kararla. BSC'deki inceleme sonucu görece düşük puan verilmiş. Ama gel gör ki oyunu çok beğenenler de var.

Rutine biniyor mu bir süre sonra oyun, oynayan arkadaşlar görüş belirtseler?

Mesela burnout paradise da oynadım. En başta çok zevkliydi, sonra yeni araç açmak dışında bir esprisi kalmamıştı oyunun. Aynı yarışlar, hep aynı mücadelenin bir kademe zor olanı vs..

değişiklik olsun diye abuk abuk yarışlar koymuşlar güzel olsa içim yanmayacak bi süre oynadım sildim gerçekten çok tekrara biniyor

İyi ki edinmemişim o zaman. L.a noire dan sonra hiçbir oyun kesmez beni artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Bu sorun bir tek bende mi var, nette bakınıyorum yabancı sitelerde bahsediliyor ama alt misaifir kutucuklarında bahsediliyor hiç bir yerde tam bir açıklaması eklenmemiş hiç bir Türkçe sitede de bu sorundan bahseden yok. Bilen biri de buraya yazma zahmetine katlanmayıp nette var diyo, nette bulsam buraya yazmam hacım:(

Bu YARRRR ne ola ki, her yeni pencerede rastgele bir kelime yarrrr diye adlandırılıyor bazen replay bazen show kelimeleri her şey bir anda öyle okunabiliyor ve insanın kafası karışıyor. Acaba neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 29 Mayıs 2012; 19:55:16 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

quote:

Bu sorun bir tek bende mi var, nette bakınıyorum yabancı sitelerde bahsediliyor ama alt misaifir kutucuklarında bahsediliyor hiç bir yerde tam bir açıklaması eklenmemiş hiç bir Türkçe sitede de bu sorundan bahseden yok. Bilen biri de buraya yazma zahmetine katlanmayıp nette var diyo, nette bulsam buraya yazmam hacım:(

Bu YARRRR ne ola ki, her yeni pencerede rastgele bir kelime yarrrr diye adlandırılıyor bazen replay bazen show kelimeleri her şey bir anda öyle okunabiliyor ve insanın kafası karışıyor. Acaba neden?

Link atacağım hocam oradan gerekli incelemeyi yaparsınız.

• baya bi dandik olmuş..Codemasters'a yakışmamış..artık Dirt 4'den hardcore bi rally oyunu bekliyoruz..
  • Dirt 3 ten sonra Dirt serisinin son oyunu dendi bu çıktı ama ne olduğu belli olmayan bir oyundan başka birşey değil

flatout ile dirt3 ün gymkhana oyunları birleştirilmiş,yeni bir oyun gibi sunulmuş ve hiçbirşeyede benzememiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.