Şimdi Ara

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyunu kurdum başlıyor fakat hemen atıyor kendini. Ekran ayarları ile ilgili bir sorunum var galiba sağ altta öyle bir şeyler söylüyor. Yardımcı olabilir misiniz.
  • Oyunda hiç eskisi gibi yarış yok mu arkadaşlar.
    Yani demodaki gibi sürekli birbirine vurma filan mı var?
  • Oyunun black box sürümünü yükledim ama oyun başlarken siyah ekranda kalıyor bunu nasıl çözebilirim ?
  • oyun pek ilgi gormedi sanirim
  • Oyun inanilmaz zevkli ,flatout,crashday,destruction derby tarzi oyunlari sevenler icin birebir ,kesinlike tavsiye ederim .
  • Bu oyunu bir DiRT hayranı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  • dirt acikcasi.kalitesi goruntu hosuma gidiyor ama soyle sirf arazide rally yapabilecegimiz bi oyuj yokmu? Xpandrally vardi oynayan varsa bilir ayni o oyun gibi surus dinamikleri.kalitesi konusu oyle bi oyun lazim gorsel anlamdada kaliteli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna fazla dayanamadım sildim hiç bulaşmayın derim..
  • Oyunu oynayanların bir kısmı beğenmiş bir kısmı beğenmemiş bundaki en büyük etken sanırsam oyunun çizgisinden çıkması. Bana göre oyun gayet zevkliydi farklı olmuş. Ayrıca mp oynayan var mı?
  • Oynayan varsa eklesin beni ! muradL
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Oyunu oynayanların bir kısmı beğenmiş bir kısmı beğenmemiş bundaki en büyük etken sanırsam oyunun çizgisinden çıkması. Bana göre oyun gayet zevkliydi farklı olmuş. Ayrıca mp oynayan var mı?

carter öldü . t-mac hala oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanaygiri

quote:

Oyunu oynayanların bir kısmı beğenmiş bir kısmı beğenmemiş bundaki en büyük etken sanırsam oyunun çizgisinden çıkması. Bana göre oyun gayet zevkliydi farklı olmuş. Ayrıca mp oynayan var mı?

Carter yaşayan efsane, t-mac ölse de adından pek söz ettireceğe benzemiyor.
  • quote:

quote:

quote:

hehe :D carter ölürmü be hiç ? hep smaçlarıyla hatırlanacak. birde 2000-2001 playofflarında. iyv +50 atıyodu, carter +50 atıyordu. o seri unutulmaz.

ayrıca bu sezonda baya iyi smaçlar bastı. özellikle bu sezon okafor'un üstünden bi smaç bastı nba de basabilecek oyuncu sayısı çok az onu :)(birde bunları 35 yaşında yaptığını düşünürsek )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 3 Ağustos 2012; 5:13:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hehe :D carter ölürmü be hiç ? hep smaçlarıyla hatırlanacak. birde 2000-2001 playofflarında. iyv +50 atıyodu, carter +50 atıyordu. o seri unutulmaz.

ayrıca bu sezonda baya iyi smaçlar bastı. özellikle bu sezon okafor'un üstünden bi smaç bastı nba de basabilecek oyuncu sayısı çok az onu :)(birde bunları 35 yaşında yaptığını düşünürsek )

Carter'ın smaçlarını unutmak mümkün değil. Adam fantazi olsun diye panyanın üstünden madeni para almıştı. Okafor'u geçtim zamanında Shaq'ın üzerinden bir smaç basmıştı görmeye değer. Arada Carter'ın smaçları açıp izlemek gerek.

• s.a ps3 için drt showdown aldım 2012 yılında bu zamnadan beri multi için 4 saat boşuna heba ettim. oyunu aldığımdan beri sadece 2 multi yarış yaptık. oda bi adam ve ben kafa kafya yarış. toplam ben 5 kardeşim 5 dk multi oynayabildim. size soru?
    neden oynamaya adam yok
    bişey eksik mi oldu.
    ürün anahtarını girdim.
  • oynayan yok galiba. steamde de baya ucuzken alayım indiriyem diyorum ama boşuna uğraşmış olmak istemem. var mı bilgisi olan?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.