Şimdi Ara

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astraldoors

baya bi dandik olmuş..Codemasters'a yakışmamış..artık Dirt 4'den hardcore bi rally oyunu bekliyoruz..

aynen katılıyorum pek sevdiğim söylenemez.nasıl desem hani bi resident evil hayranı olrak ne kadar kötü çıksada oyunu illa bi bakmak istersiniz bende aynen bi bakayım dedim ama hoşuma gitmedi benim.zevk alan arkadaşlarada lafım yok benim kendi tercihim bu.
  • ultra mega rezalet bir oyun dirt 2 kötü dirt 3 berbattı ama bununla ayrı bir boyut kazanmışlar artık 4. de tuyu dikerler şu anda ilk dirt indiriyorum grid 2 yapıcaklarına her sene 7 yaş altına sözde rally oyunu yapıyolar
  • son yıllarda oynadıgım en eglenceli yarıs oyunu olmus,grafikler ve sesler gercekten muazzam,high detaylarda yag gibi akıyor oyun 6750 ddr5 ile,optimizasyon gercekten harika olmus..herkese tavsiye ederim,eğlenceli vakit gecirmek için bire bir..
  • Dün bitirdim oyunu. Çok kısa değildi ama uzun da değildi. Araba sayısı gayet azdı, bence. Onun dışında kokpit kamerası yoktu çok kötü olmuş o. Sürüş dinamikleri, fizik, atmosfer güzel işlenmiş. Çok keyif aldığımı söyleyebilirim. Ama eski dirt leri özledim ya. . Oyuna puanım 9/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

ultra mega rezalet bir oyun dirt 2 kötü dirt 3 berbattı ama bununla ayrı bir boyut kazanmışlar artık 4. de tuyu dikerler şu anda ilk dirt indiriyorum grid 2 yapıcaklarına her sene 7 yaş altına sözde rally oyunu yapıyolar

Yuh 7 yaş altı mı. Gayet güzel rally oyunları onlar varsa göster daha iyi rally oyunu. Dirt 3 serinin en iyi oyunu. Tabi oynamayı bilene...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

ultra mega rezalet bir oyun dirt 2 kötü dirt 3 berbattı ama bununla ayrı bir boyut kazanmışlar artık 4. de tuyu dikerler şu anda ilk dirt indiriyorum grid 2 yapıcaklarına her sene 7 yaş altına sözde rally oyunu yapıyolar

Yuh 7 yaş altı mı. Gayet güzel rally oyunları onlar varsa göster daha iyi rally oyunu. Dirt 3 serinin en iyi oyunu. Tabi oynamayı bilene...

yok hocam en güzeli bence dirt1, 2-3 rallilikden çıkıyor, o yarışlar beni hiç sarmadı,en güzeli ralli, bu oyunda ralli oyunu genel olarak baktığında anca 2 heleki 3. oyunda sayılı ralli yarışı vardı. bence dirt ismiyle çıkarmamaları gerekirdi 3. oyunu ve bu son çıkanı.

1. oyunu yükleyecem bende bugün çok heves ettim. bide kar olsaydı dirt1 de tam olucakdıda olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemguven

quote:

quote:

yok hocam en güzeli bence dirt1, 2-3 rallilikden çıkıyor, o yarışlar beni hiç sarmadı,en güzeli ralli, bu oyunda ralli oyunu genel olarak baktığında anca 2 heleki 3. oyunda sayılı ralli yarışı vardı. bence dirt ismiyle çıkarmamaları gerekirdi 3. oyunu ve bu son çıkanı.

1. oyunu yükleyecem bende bugün çok heves ettim. bide kar olsaydı dirt1 de tam olucakdıda olsun...

Aynen dediğiniz gibi dirt adı altında çıkmayabilirdi. Ama ben begendim ya yine codemasters racing göstermiş kalitesini. Ah bir de grid 2 çıksa

• Benim hoşuma gitti.Turdan sadece ilk yarışı yaptım.Joyride kısmı acayip hoşuma gitti çok zevkli.8 görev yaptım battersea'den zevki kaçmasın diye.Çünkü DiRT1-2-3 baştan bitiricem daha .Direksiyonla bitirmek istediğim için bir türlü bitmiyorlar.

Oyunda bence tek ve en büyük eksik kokpit kamerasının olmaması .O da olsaydı çok güzel olurdu.Ama belki onun için bir patch,dll dosyası vs çıkar offical olmasada.NFS Hot Pursuit gibi
  • Optimizasyon ve grafikler fevkalade, oyun müthiş ve heyecanlı. Eleştirirken bunun bir ralli oyunu olmadığını unutmamak, ona göre oynamak lazım.
  • Yarrrrr ı görünce aklıma bayan BJK lı taraftarların FB maçındaki tezahüratı geldiYokk artıkkk

Şu DIRT serisinin hiç bir oyununu sevemedim arkadaş çok yavan geliyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyM3GTR -- 31 Mayıs 2012; 2:54:32 >
  • Arkadşlar oyuna girmeye çalıştığımda d3d11.dll bulunamadı hatası veriyor. system32 ye o dll yi atıyorum. bu seferde başka bi hata veriyor. dx falan herşe güncel. sorun ne olabilir dersiniz ?
  • Oyun diğer oyunların aksine daha zevkli ve mp ayrı bir güzel olmuş.
  • Zaten bu oyunun bir ralli oyunu olmayacağı söylenmişti.Boşuna şikayet etmeyelim lütfen.Ralli oyunu istiyorsanız WRC var.Ayrıca oyuna ralli oyunu olarak bakmazsanız(ya da dirt serisine)çok zevklidir,zaman geçirmek için birebir.
  • Xp sp3 de çalışıyor mu oyun? Steamde sistem gereksinimlerinde Xp gözükmüyor
  • quote:

quote:

Benim gözümdeki Codemasters'a ait ralli hatalı aldığım ve kaza yaptığım virajı tek bir tuşla geri sarabildiğim, Gmykhana tarzı akrobasiler yapabildiğim, basit bir yapısı olan (Yarışı geç yeni dekal açılsın daha fazla puan versin) bir DIRT 2-3 değil, bırak geri sarmayı restartı dahil olmayan, en ufak hatanın dahi telafisinin olmadığı, sadece çeşitli ülkelerin rallilerini ve ralli araçlarını içeren Colin McRae Rally'dir.

Diğeri toprakta araba sürmekten fazlası da değildir.

• dirt showdown yarr sorunu çözümü:

yarrr sorunu yaşayan arkadaşlar oyunu kurduğunuz dizinden showdown_avx.exe dosyasını silin ve yarr dan kurtulun
  • Oyuna ilk başta videosunu izleyince ön yargılı yaklaşmıştım fakat oynayınca tüm yargılarım degişti.Gerçekten çok zevk alarak oynadım.Son Dirt 2 Dirt 3 serisinde bu oyundan aldıgım zevkin yarısını almamıştım.Flatout çakması olsada biraz işini başarıyla yapıyor.

Grafiklere deginirsek muhteşem zaten bu konuda oyunun bir alternatifi yok ama Shadownrun Dirt 3 oranla daha falza kasıyor.Kullandıgım sistem 6850 CrossFire ,bu oyunda aldıgı skor gtx 680 le aynı.Benchmark testleri aşşagıda fakat 8 araba aynı sahnede oldumu fps 40 lara kadar düşüyor.

6850 CrossFire 950 1100

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84]

Gtx 680

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84]

• Phenom 965 + 4870 var sonuçlar güzel

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] 1080p

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84] 1200p

• Gayet başarılı.
  • Arkadaşlar sizce bu oyunu almalı mıyım ? Oyun nasıl güzel mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.