Şimdi Ara

DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
7.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  DiRT Showdown [Ana Konu - ÇIKTI! - Metascore: 84]

Tür: Arcade Yarış/Destruction Derby

Yapımcı: Codemasters Racing

Yayıncı: Codemasters

Platform: PC,Xbox 360,PS3

Grafik Motoru: EGO 2.0

Web:http://www.facebook.com/dirtgame

Çıkış Tarihi: Mayıs 2012

Yarış oyunları denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Codemasters, Dirt serisi ile özlenen Ralli atmosferini yaşatmaya devam ediyor. Serinin önceki oyunları ile yarış severleri kıyasıya bir mücadeleye iten firma, Dirt: Showdown ile birlikte kaza ve parçalanmalar ile dolu arena oynanışına dönüyor.

Oyunun ilk videosuna baktığımızda ilk dikkatimizi çeken açıkçası müzik oluyor. Serinin tüm oyunlarında başarılı müziklere imza atan Codemasters, anlaşılan yeni oyunda da kulaklarımızın pasını silecek. CGI olarak hazırlanan oyunun videosu ise oynanış hakkında gerekli bilgiyi veriyor diyebiliriz.

Dirt 3 ile çok daha ön plana çıkan Arena modu, Dirt: Showdown'un da ana temelini oluşturacak. Offline ve split screen dışında 8 kişiye kadar online desteği de sunacak olan oyunda tıpkı Dirt 3'teki Demolition modu gibi arena modları ile karşılaşacağız. Mayıs ayında PS3, Xbox 360 için çıkacak olan ve Autolog benzeri bir sisteme de sahip olacak oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yepyeni bir DiRT türüne hoş geldiniz!

-Hızı,stili ve yıkımı doruklarda hissedeceğimiz bir oyun olacak.

-Hasar sistemini çok iyi yansıtacak fenomen haline gelen grafikler.

-Serbestlik ön planda olacak,herşeyin limitte yaşanacağı arena yarışları bulunacak.

-Yeni bir araç kontrol sistemi ile arenada ve parkurlarda istediğiniz hareketi yapmanıza olanak sağlanacak.

-Nitro olacak.

-Tek çizgisi bulunan bir yarış oyunu olmayacak,kendi yolunuzu kendi stilinizle seçebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 26 Mayıs 2012; 17:26:52 >

• Codemasters gerçekten yarış oyunlarında gözümde 1 numara.

Mayıs 2012'ye kadar Dirt 3 ile idare ederiz nitro gelecek olması iyi bir haber
  • pc çıkmayacak olduktan sonra ne anladım ben yaktılar pc şu keyleri ortaya sunanlar ne diyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

pc çıkmayacak olduktan sonra ne anladım ben yaktılar pc şu keyleri ortaya sunanlar ne diyebilirim

PC'ye çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

pc çıkmayacak olduktan sonra ne anladım ben yaktılar pc şu keyleri ortaya sunanlar ne diyebilirim

PC'ye çıkıyor.

Adam oraya Platform: PC,Xbox 360,PS3 yazmış görmedin mi Pc'ye çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

PC'ye çıkıyor.

Adam oraya Platform: PC,Xbox 360,PS3 yazmış görmedin mi Pc'ye çıkıyor

özür direk alttaki yazıyı okudugum için görmedim

• Süper haber Dirt 2-3 üstüne rally tanımam , zaten arena yarışlarıda çok iyiydi özellikle 3.oyunda , görüntü ve müziklerede laf yok .
  • anlaşılan dirtinde içine edecekler
  • FlatOut'tan ne farkı kalacak
  • Bunun yerine GRID 2 gelseydi keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

anlaşılan dirtinde içine edecekler

ettiler zaten hocam 2.ve 3. oyun ralli ile neredeyse alakası yok bence neden bu adamlar grid 2 çıkarmıyor onu anlamış değilim
  • Ne alaka şimdi? Dam üstünde saksağan, gel bize lahana turşusu.
  • Ve bir serinin daha sonuna geldik. Adam akıllı sadece Ralli olan oyun neden yapmazlar ki.
  • Dirt 3 zaten süperdi bu daha da süper olacak :D
  • BSC de oyunun sadece ps3 ve xbox360 platformlarına çıkacağı yazıyor PC ye çıkmayacak bu oyun geralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibre

quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

anlaşılan dirtinde içine edecekler

ettiler zaten hocam 2.ve 3. oyun ralli ile neredeyse alakası yok bence neden bu adamlar grid 2 çıkarmıyor onu anlamış değilim

dirt 2 konusunda sana katilmiyorum
  • Grafikler çok iyi, söylenecek bir şey yok da, oynanış eskisi gibi <orlu değil, CMR: DiRT, ve önceki sürümlerdeki gibi kapılmıyorsunuz oyuna.. Hele üçüncü oyundaki yol gösteren hız azaltan rehber çizgiye kıl oldum. Sana ne arkadaş ister sağdan giderim ister ağaçlara sürte sürte giderim. Ne biçim Rally bu? Her şey mi canım grafik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda gene aynı cacık olacak büyük ihtimal.Arkadaş şu firma eski colin mcree serisine dönüp adam gibi rally oyunu çıkarsa başkada bişey istmem. Bu ne ya! hababam ortaya karışık bir dırt serisidir gidiyor. Ne oyunu olduğu belli değil....................
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpHinx.

BSC de oyunun sadece ps3 ve xbox360 platformlarına çıkacağı yazıyor PC ye çıkmayacak bu oyun geralde.
    PC'ye geliyor oyun. Alın, bu da kanıtı:
    http://www.shacknews.com/article/71539/dirt-showdown-announced-arcade-style-racer-coming-to-pc-xbox
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikiziltoprak

Grafikler çok iyi, söylenecek bir şey yok da, oynanış eskisi gibi <orlu değil, CMR: DiRT, ve önceki sürümlerdeki gibi kapılmıyorsunuz oyuna.. Hele üçüncü oyundaki yol gösteren hız azaltan rehber çizgiye kıl oldum. Sana ne arkadaş ister sağdan giderim ister ağaçlara sürte sürte giderim. Ne biçim Rally bu? Her şey mi canım grafik?

her kelimesine katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.