Şimdi Ara

Diş çekimi acıtır mı ? Yardım lütfen ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar alt çenem öndeydi üst dişlerde çok çok az bi düzensizlik vardı.Yaklaşık 1.5 ay önce üst dişlere tel taktılar şimdi saat 4'te de alt dişlerden iki diş çekilecek ve yarın tel takılacak alt tarafa da.Diş çekimi acıtır mı ? İğne acıtmaz biliyorum dolgu yaptırdığımda iğne yapılmıştı ama şimdi 2 diş çekecekler ve 2 iğne yapacaklar bi sağ tarafa bi sol tarafa.Çok acır mı beyler ?

• acının alasını çekersin çeneni kökünden çıkarıyorlarmış gibi oluyo bence her insan

bi kez bu duyguyu tatmalıdır.

75 lik rakı devirmiş gibi oluyosun 2 gün çeneni açıp kapayamassın
  • Abartılcak bişey yok uyuştuktan sonra çok bi acı olmuyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim aynı anda 8 dişim çekilmişti 4 üst 4 alt olmak üzere . Piyasadaki en iyi zontak bile bu etkiyi yapmıyor cidden .
  • Hocam üst taraftan diş çektirmiştim acı falan çok olmadı yattım uyudum uyandığımda çenem normaldi.Ama alt taraf biraz daha acıtır diyorlardı.Bu kadar çok etki eder mi hocam ? Ciddi misiniz ?
  • Çekilirken acıtmaz. Ama ilacın etkisi geçtikten sonra biraz rahatsız olursun. O da kısa bir süre sonra düzelir. Diş çekimi bu kadar korkulacak büyük bir olay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slothere

Çekilirken acıtmaz. Ama ilacın etkisi geçtikten sonra biraz rahatsız olursun. O da kısa bir süre sonra düzelir. Diş çekimi bu kadar korkulacak büyük bir olay değil.

Hocam daha önce diş çektirdim biliyorum acımıyor çok fazla.İğne de acımıyor.Ama alt çene daha farklıymış daha fazla acıtır çekimden sonra dediler.Ve 2 diş çekilecek aynı anda.Acıması önemli değil yemek yememe izin versin yeter.Ve yarında alt dişlere tel takıcaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Mezar yeri baktınmı ??

Saka be millet baya abarmis, aci yok sadece cekildikten sonra o kismin bosluk olmasi beni baya rahatsiz ediyo bikac saat o kdar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atlangoç Cevahir

Arkadaşlar alt çenem öndeydi üst dişlerde çok çok az bi düzensizlik vardı.Yaklaşık 1.5 ay önce üst dişlere tel taktılar şimdi saat 4'te de alt dişlerden iki diş çekilecek ve yarın tel takılacak alt tarafa da.Diş çekimi acıtır mı ? İğne acıtmaz biliyorum dolgu yaptırdığımda iğne yapılmıştı ama şimdi 2 diş çekecekler ve 2 iğne yapacaklar bi sağ tarafa bi sol tarafa.Çok acır mı beyler ?

10 dk önce dişimi çektirdim..Alt çene,sağ arka öğütücü diş..Çok korkuyordum,çekileceğini bilmiyordum kontrol için gitmiştim doktor çekileceğini söyledi hemen mi dedim evet dedi.Şaşırdım ne diyeceğimi bilemedim.E tamam kem küm derken ağzıma iğneyi sokmuş.İğne biraz acıttı 10 dk sonrada çektirmek için oturdum koltuğa..İçerdeki tüm hemşirelere sordum daha önce acıya dayanamayan oldu mu diye hepside acımayacağını sadece sesleri duyacağımı söyledi.Derken doktor pense gibi bir şeyle dişimi yukarı bir kaldırdı ''Çatırt!'' diye bir ses çıktı gözlerim fal taşı gibi açıldı.Sonra ağzımın içinde bina yıkıyorlarmış gibi gelen sesler korkuttu baya.İlk hamle pek acıtmasada sonlara doğru ''ahhh!'' diye bağırdığımı hatırlıyorum..Velhasıl kelam baş ağrısı 5/10 ise bu 2/10.

• Acıtır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.