Şimdi Ara

diş çekimi-köprü-implant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

beyler bugün diş ağrısından dolayı dişçiye gittim. doktor 4 dişin çekilmesi gerektiğini söyledi. (kökte iltihap varmış) ama benim sadece 1 dişim ağrıyor. (çekilcek dediği dişlerden ikisi kanal tedavili) sadece ağrıyan dişi çektirip diğer dişlere dokundurmasam olur mu? ve diş çekimi acıtır mı? (alt çene) son olarak eksik dişlerin yerine köprümü önerirsiniz yoksa implant mı? (fiyat, dayanıklılık, kullanım kolaylığı, acı olması konularına bakarak)

• 4 diş derken yanyanamı acaba? ayrıca ağrısı olmayan kanal tedavili dişleri neden çekecek? Birde iltihap olan diş çekilmez, nasıl öyle bir cesaret gösterisi yapacak?

eğer 4 tanesi yanyana ise 2 tane implant yaptırıp implant üstüne köprü yaptırabilirsin. diş çekimi esnasında ağrı olmaz. fiyat konusuna bakmadan sadece kullanım kolaylığı diyorsanız implant en garantisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

4 diş derken yanyanamı acaba? ayrıca ağrısı olmayan kanal tedavili dişleri neden çekecek? Birde iltihap olan diş çekilmez, nasıl öyle bir cesaret gösterisi yapacak?

eğer 4 tanesi yanyana ise 2 tane implant yaptırıp implant üstüne köprü yaptırabilirsin. diş çekimi esnasında ağrı olmaz. fiyat konusuna bakmadan sadece kullanım kolaylığı diyorsanız implant en garantisidir.

dişlerin ikisi sağ ikisi sol tarafta. doktor antibiyotik verdi. dişin kökünde iltihap varmış. ama benim sadece bir dişim hafif ağrıyor. bir röntgen çekildi. sonra da dört diş birden çekilecek dedi. sadece ağrıyanı çektirip diğerlerini sonraya bırakmayı düşünüyorum. öyle yapsam sorun olur mu?
  • ınfiniti red bull racing kullanıcısına yanıt
    kardeş geçmiş olsun bence sakın çektirme, sağlam diş çekilirmi dolgu yapsın, kanal tedavisi yapsın kullanabildigin kadar kullan. benim dişimin üstü kırıldı şimdi zirkonyum yaptıracagım hiçbirşey doğal dişin yerini tutamaz. kullanılamayacak duruma gelene kadar kullan sonrada implant yaptır derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kompozit dolgu(ön diş)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.