Şimdi Ara

Diş çekimi sonrası şiddetli ağrı!!! Acı çekiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
42.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar salı günü öğlen 11:50 gibi 42 numaralı dişimi çektirdim. Sağ alt tarafta kalan bir diş oluyor bu. Aptal gibi dolgusu düştüğünde üstüne gitmedim ve çürümeye yüz tuttu. Çektirmek zorunda kaldım çünkü dişin durumu çok vahimdi. Doktor bey çekerken üç parçaya ayrıldı dişi o şekilde aldı ama herhangi bir problem olmadı. Sadece dişin tüm parçalarını çıkardıktan sonra enfeksiyon olduğunu söyledi ve dişin kökünden sallanan solucana benzer iğrenç bir parça gösterdi bana. Ağrı kesici vs. dahi yazmadı. E tabii ki uyuşukluk geçince beni kıvrandıracak derecede ağrı başladı. Ertesi gece dayanamadım ve iş çıkışı acile gittim. İğne vuruldum ve antibiyotikle beraber ağrı kesici yazıldı. Etkisi sadece saatler sürüyordu ve ağrıya o ilaçları kullanmama rağmen dayanamıyordum. Dün gece yeniden acile gittim. Oradaki doktor, bunun başka bir yolu yok, çekeceksin bu acıyı dedi. Bir problem görmediler sanırım dişte. Ya da devlet hastanesi doktorlarının her zaman yaptıkları gibi başlarından savdılar bilmiyorum. İş başa düştü ve biraz gözlemden sonra ilaç etkisi sonrası başlayan ağrıya ek bir ağrı kesici (minoset plus) takviye yaptım. Az çok idare ediyorum ama şu an, hayatım için istediğim en önemli şey şu beladan kurtulmak. Başına gelen, bu konuda deneyimi olan sizlerin yardım ve önerilerinizi bekliyorum çok zor durumdayım. Şimdiden teşekkür ederim.

• Çok ağrı varsa Apranax kullan daha kuvvetli. Bir de bölgeyi temiz tutmalısın enfeksiyon kapmaması için. Sabah akşam fırçala ve yemeklerden sonra oral antiseptik kullan. Kloroben ve Klorhex iyidir. Anestezik etkisi de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/K1nuT2wW7Oc İZLE BELKİ İŞİNE YARAR. GEÇMİŞ OLSUN
  • @bugrademirtaas
    Röntgen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 19 Mart 2017; 0:4:55 >
  • Röntgen aldı hocam. Diş çekilmeden önce ağrısı yoktu. Sonra başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrademirtaas -- 3 Mart 2017; 22:2:25 >
  • Önerileriniz için teşekkürler, dikkate alıcam hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Çok ağrı varsa Apranax kullan daha kuvvetli. Bir de bölgeyi temiz tutmalısın enfeksiyon kapmaması için. Sabah akşam fırçala ve yemeklerden sonra oral antiseptik kullan. Kloroben ve Klorhex iyidir. Anestezik etkisi de var.

+1

bana da benzer bir durum olmuştu. diş çekildikten sonra inanılmaz bir ağrı çekmeye başladım. doktorum çekilen yeri kapattı ve uyuşturdu, hava aldığını söyledi. arkadaşın dediği gibi ağzına gargara yap ve iyi bir ağrı kesici kullan. ben doktorumu arayıp ağrı var ancak ağrı kesici alınca geçiyor dediğimde, o öyle olmaz yanıma gel demişti. siz bence kendi doktorunuza bir görünün. geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diş çekimi sonrası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hafta içi yeniden gidicem doktora. Ama antibiyotiği kullandıkça şöyle bir etki oldu. Ağrıma sıklığı üç-beş saat aralığındayken önce yedi saate çıktı. Daha sonra on iki saatte bir oldu. Bugün on beş falan bekliyorum. Bilmiyorum ama bu bir iyileşme göstergesi mi, bakıcaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.