Şimdi Ara

Hipermetrop ve Lazer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
14.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 saat önce interlease lasik ile göz amelyatı oldum. En son teknoloji ile gereken yapıldı.

Ve doktor hipermetroplarda düzelmenin 3 gün ile 30 güna rasında süreceğini söyledi. Sanırım 3 ay sonra da tam kesin numara oluyormuş.

Sorum şu; daha önce hipermetrop olan arkadaşlar amelyattan ne kadar süre sonra bulanıklıktan kurtuldular?

Şu an bilgisayar başındayım merakımdan :) Oysa dinlendirmem gerekiyor :P. Ama gözlüksüz olmak güzel bişiymiş. Eski gözlüğümü taktım, her şey iyice bulanıklaştı. Bir garip hissettim doğrusu. Dile kolay; 30 senedir takıyoruz bu meleti.

Cevaplarınızı bekliyorum...

• bende çarşamba günü lazer tedavisi için gün aldım..3 gün sürecek sanırım gözüm uygunsa dünya göz ankarada randevum var..senin göz numaran neydi dostum hangi hastenede oldun tedavi.ben 3.25 hipermetrop ve 1 numara astiğmat var her iki gözümdede.. hangi hastenede oldun ve ne kadar ücret ödedin..bide şimdi memnunmusun nasıl gözlerin ilerisi için bi sıkıntı doğuruyormuymuş??
  • Ankarada oldum. Dünya Gözde. Benim gözüm +2,5 hipermetroptu. Fiyat yönteme göre değişiyor. Ve yöntem de kişiye göre belirleniyor,kornea yapısı, numara, meslek vs.... O yüzden vereceğim fiyatlar yanıltıcı olabilir. Ama aralık verebilirim. İki göz için 400-800 Euro arası.

Hipermetroplarda iyileşme miyoplara göre cok daha uzun suruyor. Ertesi gun net gormeyi asla bekleme. Cunku bir kaç gün gözlerin miyop oluyor, ondan sonra dengeleniyor.

Tam numaranın oturması 3 ay sonra gerçekleşiyor.

Amelyattan da asla korkma. Toplamda 1-2 dk / göz olarak düşünebilirsin. Eğer iki gözünden olacaksan, muhakkak refakatçıyla git. Amelyattan sonra ve ertesi günkü randevuya büyük ihtimal tek başına gidemezsin.
  • merhaba ben de de hipermetrop var Bir gözümde 2,00 diğerinde 4,00 Hipermetrop için ameliyat pek tavsiye edilmiyor Siz olduysanız bana bilgi verirmisiniz Birde nerede oldunuz acaba?
  • arkadaşlar bende kayserigöz de hipermetrop olmayı düşünüuoyorum 7 yıldır lens kullanıyorum beden eğitimi öğretmenıyım gözluk kullanamıyorum cok rahatsızlık verıyo bana benı bu konuda bılgılendırırsenız cok memnun olurum hipermetrop lasik yontemını yaptırmıs arkadaslar durum nedır gorus netmı
    benıum numaram +2.5 ikiside ama lens te +3 kullanıyorum
    cvplarınızı en kısa zamanda beklıyorum çünkü 2 sene once ben karar vermıstım bi göz hastanesi tamamdır senın göz uygun yapalım demıstı sonra kayserı goze gıttım orada fatıh hoca var ona guvenırım fatıh hoca bana hıpermetroplarda cok sağlıklı sonuc alamadıklarını numara tekrar gelebılır sen sımdılık lensıne devam et demıstı teknolojı gelıstıkce ılerıde olabılır demıstı oyuzden dıyorum yaptıran arkadaşalr paylaşırsa cok ıyı olurrr simdiden teşekkurler
  • Bende hipermetrop var uzun zamandır gözlük takmaktan bıktım lazer ameliyatı olmaya karar verdim. Çokta şanslıyım aslında bu ay boyunca Dünyagözün lazer kampanyası varmış. Web sitesine girdim formumu da doldurdum. Umarım gözüm uygundur. Hem iyi bi hastane hem de şu an kampanyası var. Kaçırmak istemem aslında bu fırsatı. Sizin aranızda bu hastanede ameliyat olanlar var mı memnun kaldınız mı?
  • 2009'da Ankara Dünya Göz de oldum. Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı. Güneş Gözlüğü dışında gözlük takmayı unuttum. Öneririm. Çok büyük kolaylık. Ama daha önceki mesajımda belirttiğim gibi iyileşmesi zaman alıyor. Miyoptaki gibi 3 günde iyileşmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz (LAZER) Ameliyatı Oldum
    11 yıl önce açıldı
    lazer goz ameliyati mi lens mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinerfru

2009'da Ankara Dünya Göz de oldum. Şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı. Güneş Gözlüğü dışında gözlük takmayı unuttum. Öneririm. Çok büyük kolaylık. Ama daha önceki mesajımda belirttiğim gibi iyileşmesi zaman alıyor. Miyoptaki gibi 3 günde iyileşmiyor.

Şaun durum nedir ? Bir problem var mı?
  • Yok çok şükür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • +6 hipermetropum. Lazer tedavisi olmayı düşünüyorum. İşlem nasıl gerçekleşiyor? Bilgi verir misiniz?
  • Sinerfru kullanıcısına yanıt
    Merhaba ben 6 gün önce intralasik ameliyatı oldum ve hipermetroptum. Uzağın netleşmesi ne kadar sürdü acaba. Ve hipermetrop olup lazerden memnun kaldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yeni oldum hipermetroptan lazer ameliyatı 3500 liraya benim hem sağ gözümde de 3.75 E bağlı göz kayması da vardı şükür o da geçti ama uzağım biraz puslu o da ileride geçecek dedi doktor sağ 3.75 sol 3

• quote:

Orijinalden alıntı: hs6154

Ben de yeni oldum hipermetroptan lazer ameliyatı 3500 liraya benim hem sağ gözümde de 3.75 E bağlı göz kayması da vardı şükür o da geçti ama uzağım biraz puslu o da ileride geçecek dedi doktor sağ 3.75 sol 3
    Özelden yazamıyorum, burdan cevap vereyim.

Hipermetropla birlikte astigmat varsa, yani mix ise göz biraz sıkıntılı oluyor.

İlk başlarda makine biraz fazla traşlıyor gözü sonra bir miktar geri geliyor.

Benim 3 -4 numara hipermetropum şuan -1.25 miyop oldu

Ve öykede kaldı, doktor düzelecek dedi ama öyle olmadı.

Biraz bekleyin bence.

Lazere karar vermeden önce çok araştırın ve iyi düşünün

ÇOK REKLAMI OLAN YERİN, İYİ OLACAK DİYE BİŞEYİ YOK. Gözü sıfır yapacaklar diye bişey yok.

Başıma geldi, şiddetli kavgalar ettim. Anlatılmaz burda.

Her söylenene inanmayın....

• merhaba
    acaba geçen bunca yıl içinde ameliyattan memnun musunuz?
    hipermetrop miyop kadar kolay olan bir ameliyat değil ve hipermetroptan ameliyat olan çok az.. kaç yaşında olmuştunuz Benim korkularım var ama artık gözlükle de götüremiyorum 4.00 derece hipermetropum Bana bilgi verirseniz çok sevinirim
  • hs6154 kullanıcısına yanıt
    Merhaba cuma günü bende olucam sizinle aynı sorun sağ gözde kayma var ameliyatla garanti veremem ama düzelir dedi kayma için sizin düzeldi değilmi çok teşekkürler
  • 2 çocuğumda da hipermetrop var. Birisi 3 diğeri 6 derece hipermetrop. 6 derece olanda tek gözde tembellik/kayma da var. 3lük gözlük verdiler her ikisine de.

Çocuklar ameliyat olabiliyor mu?
    3 yasindaki 6 hipermetroplu çocuk büyüdükçe merceği küçülür mü? Ne kadar küçülür? Şu anda gözlük takıyor. Birkaç ay sonra göz kapatma verirler herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.