Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arka dislerimden birine bir sene arayla iki kere kanal tedavisi yaptirdim ve 2 sene gectikten sonra tekrar o diste sorun var agri oluyor ve curume var. Sanirim sinirlerin hepsini almamis. En son gittigim doktorun mu hatasi var ?
    Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • floki20 kullanıcısına yanıt
    Stresli bir yasantin varsa cok fazla etkiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufaklik eylulu gecmisti eylule verdim

• Lingual tel hakkında ne düşünüyorsunuz

• Normal diş fırçalarımı yoksa oral-b tarzı sarjli diş fircalarımı daha sağlık lı?

• Eylüle oy verdim tamam söylemeye gerek yok

Neyse ben Gazi Üni dişe gideceğim haftaya mecbur artık iğne olayı nasıl oluyor hiç dişçiye gitmedim diş yapım düzgün yamuk yumuk dişin yok 2 kırık diş var onlar için gideceğim fakat bu iğne olayına kafam takıldı diş etine yapılan bir iğnenin acı oranı nedir sprey sıkılmaz ise iğne yaparken acıdan ters hareket yapma gibi bir şey olabilir mi sonuçta ağız içinde iğne sıkıntı çıkabilir.

Omuzdan iğne olurken kılımı bile kıpardatmadım diş iğnesinde ne olur bilmiyorum.
  • Merhaba, ön dişimde bir adet çürük vardı, komposit dolgu yaptırdım. Ancak yapılan dolgu çok renk farklılığı yaratıyor. Belli olmayacak şekilde yapılma şansı yok mudur bunun? Fiyat farkı mı var acaba?

• Thoughtful kullanıcısına yanıt
    Renk renk ayrilir dolgular kodlarla. Yeniletmek icin gittiginizde duruma gore daha acik veya daha koyu istediginizi soyleyin

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Ucu olmayan dişleri elevatör denen tornavidaya benzeyen aletlerle çekiyoruz, kemikle diş arasına bu aletle girip dişi yükseltmeye çalışıyoruz. Bazen mümkün olmuyo, o zaman dişin etrafındaki kemikten kaldırıp dişi çıkarmak gerekebiliyo, basitçe anlatmaya çalıştım.

Youtube da videolar var.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Vücudun diğer yerlerine yapılan iğnelerden daha ince iğneler kullanıyoruz. Daha acılı olmayacak.

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Öerhaba hocam benim Süt(kurt dişi) 19 yaşına rağmen düşmedi ve altında diş çıktı bu sorun nasık hal olur ve kaö para tutar tahmini ?

• Mr_aKReP kullanıcısına yanıt
    Oral b tarzı derken elektrikli kastediyorsan bence bir farkı yok, ben de onun en alengirlisi var, toplasan 5 kere kullanmışımdır, bi daha da elim gitmedi, bi artısını göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

Vücudun diğer yerlerine yapılan iğnelerden daha ince iğneler kullanıyoruz. Daha acılı olmayacak.

İyiymiş o zaman dayanılır bir acı. Hocam peki benim dişler kırık yarısı yok diğer yarısı beyaz sallanmıyor sağlam diş ama iç tarafları siyah malesef kırıktan çürümüş arada ağrıyor acıyor apse yapmadı bunları kurtarırlar mı annemin olmayan küçük diş parçasını kurtardılar hayret ettim ama azı dişi değildi sanırsam benim ki azı diş
  • Görmeden bişey demek zor ama baya kurtarılmayacak gibi duran dişleri bile kurtarabiliyoruz artık, yeter ki kökleri sağlıklı olsun.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Dolgu icinse anestezi istemeyebilirsiniz de. Ignenin acisi yok denecek kadar az, sonrasinda ise bir sey hissetmiyorsunuz zaten. Igne oncesi yapilan sprey dis etini uyusturup daha az aci hissetmeniz icin. Onsuz da pek aci hissetmezsiniz zaten, korkarak gitmeyin :)

• Dişimin üstüne yeşil ilaç (sinirleri öldürüyormuş) ile beyaz dolgu gibi bişey yapıldı..sonra gelin normal dolg yapılcak dendi röntgenden sonraççFırsat bulup gidemedim o ilacın içersinde de arsenik olduğunu duydum dişüstünde beklemesinin zararı var mı
  • Bu yirmilik disler neden cabuk kiriliyor sayin hekimim , sag usteki kirildi cektirdim simdi de sol ustteki kirildi cektirmem gerekiyor , ayrica sag ustte çektirdiğim 20 ligin yarasi kapabdi ama ordan kemik mi dis mi ne olduğunu anlamadigim bi sey cikti bi fikriniz var midir

• aNTIWIRUS kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen tel takman gerekir kardeşim, diğer dişlerinde de çapraşıklık varsa 5000 civarıdır.

• Hocam diş hekimliği kazandim ileride bileğimin hakkiyla 7-8 binliranin üstünde kazanmak istiyorum .Tavsiyeleriniz nelerdir dolgun maaş için yapacagim şeyler nelerdir tavsiyeleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Renk renk ayrilir dolgular kodlarla. Yeniletmek icin gittiginizde duruma gore daha acik veya daha koyu istediginizi soyleyin

Sizde doktorsunuz galiba yakalamışken iki yerden sorayım

Ön dişlerde ayrık var benim yamuk değil dişlerim yapı olarak düzgün sadece ayrık var bunların kompozit dolgu ile kapatılmasını istiyebilirmiyim? Basit bir işlem midir?

Edit : Hocam bir de kırık dişler var yukar da yazdım senin fikrin nedir yarısı kırık yarısı duruyor duran kısım beyaz ve sağlam sallanmıyor güçlü duruyor yani iç tarafı siyah oyuk kırıktan dolayı apse yapmadı acı ve arada ağrı yapıyor en ufak dişleri bile kurtardıklarına şahit oldum annemde ama onun ki azı değildi galiba benim ki azı diş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 23 Eylül 2016; 0:20:44 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.