Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece tek bir diş 5000 tl mi ? valla hocam ben üstüne kaplama falan yaparım daha iyi zaten öbürlerinden küçğkmdueuyor görüntüyü bozuyor onuda kaplama ile hallederiz herhalde :) teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • floki20 kullanıcısına yanıt
    Zor bi durum, senin durumunda olan çok kişi var.

Kesin bi çözümü yok, iyi uyu, düzenli beslen, bağışıklık sistemin zayıfsa güçlendirmek için takviye al, dişlerini temiz tut, ben kendim de çok çektim, bunlara dikkat edersem daha az yaşıyorum.

Alkollü gargara da kullanılabilir (listerin gibi).

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Evet isteyebilirsiniz, zor bir islem degil, sadece estetik olmasi icin biraz ugrasilmasi gerekir. Ogrenciyim Hocamiz daha iyi bilir ama gordugum kadariyla ben de yazayim istedim, cok fazla soru soran olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dis cekilince implant mümkünmü ? . Tüm agiz kaca patlar
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Evet elektrikli başlığı donenlerden.
    Ben memnunum normal diş fırçasından daha iyi temizliyor. Bendekinin tek sıkıntısı tek ayarda çalışması.

• Timur güldü kullanıcısına yanıt
    Tebrikler.

Okuldaki kliniklerde bolca vakit geçir, hocaları izle, çekinme, herşeyi sor.

Yazları dışarda kliniklere git, hekimleri izle.

Pratik dersler çok önemli. Kendine ciddi anlamda geliştirmiş hekimler için 7-8 bin lira önemli bi para değil.

Ama okula ot gibi gider gelirsen, devlet ataması bekler durursun. Bişey sormak istersen bana mesaj atabilirsin, hangi üniversite.

• mementopolis kullanıcısına yanıt
    Mümkün, çoka patlar kardeşim.

• Hekimine git, az bi kanaman kaldı dersen yardımcı olacaktır, fırçalamayı arttır.

• Miller57 kullanıcısına yanıt
    Kırığın boyutunu görmeden bişey söyleyemem ama illa kurtarılmasını istiyosan bunu yapabilecek hekim bulursun, yeterki kökleri sağlam olsun.

• 20 lik dislerim iltihap yapiyor ve anbiyotikle geciriyorum her defasinda. Bir sorun olur mu hocam ileride

• Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Dişerlerinden memnunsan sorun yok, güle güle kullan.

Ucuzunu ararken kötü bir durumla karşılaşabilirdin.

• evcârâ E kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olur, boş yere içilen her antibiyotik vücudundaki faydalı bakterileri de öldürüyor, ayrıca vücudundaki bakteriler antibiyotiklere direnç kazanıyor.

Yarın öbür gün gerçekten antibiyotik ihtiyacın olduğunda bu sefer antibiyotik işe yaramayacak.

Yirmiliğini aldırmanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: First Premolar

Evet isteyebilirsiniz, zor bir islem degil, sadece estetik olmasi icin biraz ugrasilmasi gerekir. Ogrenciyim Hocamiz daha iyi bilir ama gordugum kadariyla ben de yazayim istedim, cok fazla soru soran olmus

Diş hekiminin en iyi olduğu zaman en ilgili olduğu zaman bence öğrencilik yılları ağız ve diş merkezinde uzmana muane oldum yüzüme bile bakmadı sorunumu söylemedi direkt çekime gönderdi muane ederken baktı aslında sağlam diye mırıldandı ona rağmen kurtarmak yerine git çektir dedi çektirmeden kaçtım sonra öğrendim ki döner sermaye olayıyla ilgiliymiş neyse uzatmıyayım.

Öğrencilere gelince Üni hastahanesi 40 yıllık dişçi korkusu olan annem gitti 4.5.6. sınıflar ilgilendi çocuklar öyle bir özenle davranıyor her aşamayı anlatıyor üstüne çekilir ölür denilen dişi kurtarmayı deniyorlar çektirmek isteyince kurtarmak varken neden çektirelim diyorlar (gerçi hocaları çektirtmiyor belki öğrenme amaçlı da olabilir ) yine de sonuç olarak çekilir denilen dişi kurtardılar annemde tek tek her diş ile ilgileniyorlar puan alıyorlar sanırsam o yüzden de ekstra özen gösteriyorlar.

O yüzden öğrenci de olsa ilk diş deneyimime üniversiteye gideceğim önceden uzmana randevu aldım diye seviniyordum şimdi öğrenciler bakıcak diye seviniyorum vallahi umarım öğrencilik sonrası aynı heyecan ile devam edersiniz

• Ridooo kullanıcısına yanıt
    Geciktirdiğin her gün sorun daha da büyür. .

Masrafı da artar ayrıca.

Yol yakınken tanıdığın bir hekime gitmeni tavsiye ederim, maddi durumun yetersizse hastanelerde de yapılıyor.

• Hocam selamlar,

Çarşamba günü gömülü 20 liklerden birini çıkardım. Kısmetse yarın (cuma) günü de diğeri çıkacak.

1-Şuan çıkan diş bölgesinde hafif şişlik var bu normal mı?
    2-Doktorum haftaya gel dikişleri çıkartacağız dedi ama hafta sonu üniversite okuduğum şehre dönmem gerek. Bu dikişleri başka devlet hastanesinde çıkartabilir miyim?
    3- Dikişlerin alınması için en az kaç gün geçmesi gerek. Yarın diğeri çıkacak pazartesi dikişleri çıkartabilirler mi?

Cevaplarını bekliyorum hocam. Alıntılayıp yazarsan memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 23 Eylül 2016; 0:42:43 >
  • 1. Sorunu tam anlamadım, ama dişetine takviye olayı senin bahsettiğin şekilde olmuyor, muhtemelen dişlerinde çürük vardır

2. Çok ilerlememişse olur

3. Gerçekten zor sordun, bilmiyorum, sigarayla hiç alakam olmadığı için elektronik sigara nasıl çalışıyo, içeriği nedir hiç fikrim yok. Bırak güzel kardeşim, elektronik sigara ne, kır at çöpe gitsin.

İlk mesajdan oy kullanabilsen sevinirim.

• -RAUL kullanıcısına yanıt
    1. Normal, zamanla azalıcak.
    2. Nasıl isteyeceğine bağlı, durumunu güzel bir dille anlatırsan mutlaka yardımcı olan birilerini bulursun.

İlk mesajdan oy verirsen sevinirim.

• Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Evet her işlem için puan alınıyor :) Üniversite hastanelerinde ilk muayene diye bölüm olur, radyoloji uzmanı hocalarımız orada radyografa ve ağız içine bakarak hangi dişe hangi tedavi uygulanması gerekiyorsa o bölümlere yönlendirir hastayı. Sonra o bölümde sisteme yanlış girilme ihtimaline karşı diş tekrar değerlendirilip işleme başlanır. Bazı kişiler sizin gibi düşünüyor, bazıları da acemi diye istemiyor, herkesin kendi kararı tabi :) Teşekkürler iyi dilekleriniz için :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozitron~ kullanıcısına yanıt
    Alt üst çene ortodonti tedavisi 5 bin lira civarında.

• Ne oylamasi bu?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.