Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın kazancını öğrenseniz ne yapacaksiniz ?
    Resme oy verseniz ne olur vermeseniz ne olur ?
    Doktor, yarışmayı kazanacaksan hakkıyla kazan , oy için konu açtığına gore karakter olarak çok urkutucusun !
    Kendi hirsin için çocuklarını kullanma
    Resme güveniyorsan hedef belirtmeden oy atin de yarışma için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

Orklara niye öyle diyorsun onlar da bu ülkenin evladı değil mi?

Delik gibi gözükmez, zamanla üzerini dişeti kapatır.

Peki nasıl bi işlem uygulanır? Burun deliklerimin altına kadar uzanıyor diyebilirim kökleri vs. Kaç yıl ya da kaç ay sürer bu diş eti kapanma olayı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    18

• Hocam ben azı dişime ayın 7 sinde dolgu yaptırdım.Ağrım sızım yok dişimi normal sıktığımda da bir şey yok ama bir şeyler et,ekmek gibi çiğnerken böyle sinirlere mi ne batma oluyo gibi yükseklik mi var başka bişey mi var onuda algılıyamıyorum sizce nedir
  • EXUBERT kullanıcısına yanıt
    Eskiden öyle bi ilaç vardı, şimdi pek kullanılmıyor, ama o ilaçsa gerçekten vakit kaybetmeden hekimine gitmeni tavsiye ederim. Çok tehlikeli bir durum.

• 3 kafa dişimde çürük ve içleri oyuk. İkisi solda yan yana, diğeri sağda. Bunların çekimi çok sancılı olur mu? Hangi durumda dikiş atılır ve yemeğe falan engel olur mu? Genelde kaç gün kalıyor dikiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

3 kafa dişimde çürük ve içleri oyuk. İkisi solda yan yana, diğeri sağda. Bunların çekimi çok sancılı olur mu? Hangi durumda dikiş atılır ve yemeğe falan engel olur mu? Genelde kaç gün kalıyor dikiş?

Ameliyatta dikiş olur hocam damağı kesiyorlar diş çekiminde felan gömülü ise damak açmak gerekir ise dikiş oluyor yani dikiş olayı nadiren oluyor tabi yine doktor arkadaş daha iyi parlatır seni.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Ameliyat?

• Diş teli taktırmak için herhangi bir şart var mı ve en kolay diş beyazlatma yöntemi nedir ?
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Hocam gece plağının fiyatı ne kadar her şey dahil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Ameliyat?

Ameliyat diyorlar neşter kullandıkları için galiba korkma normal diş operasyonu gibi lokal anestezi hatta diş çekimi 15 dakika ise bu 5 dakika felan sürüyormuş korkacak bir şey yok çabuk iyileşiyor zaten.
  • Man Of Earth kullanıcısına yanıt
    Keşke sormasaydım. Neyse sağolasın bilgi için. Artık dayanacağız ne yapalım..

• Dişimi beyazlatsam ne zararı olur

• Hocam çenem takılı kalıyor benim. Çekilen filmde sol taraftaki alt çene kemiği kafatasıma tam oturmuyor. Kafatasında gelmesi gereken nokta ile birleşicekken hafiften yanına geliyor. Dıştan şekil bozukluğu yok, ağzımı aşırı açmayıncada problem yok. Fakat sorunlu kısımda alt çenedeki 20 lik diş azıyı itmek suretiyke içeride diğer dişlere doğru. 20liği aldırmam kemik problemimde bana yardımcı olurmu yoksa çene cerrahisi gerektirecek ciddi bi durum mu sizce?

• Ağzımın sağ tarafındaki dişler çok hassas oldu. Soğuk şeyleri sağ tarafa dokundurursam ağrıyor..
    Çok fazla sıktırınca da ağrıyor.. Nasıl geçer?
  • Dişi tuzlu suyla fircalamak zararlı mı

Bir de listerine kullanımını öneriyor musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim Minaj -- 23 Eylül 2016; 1:53:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dişeti sismesi neden olur, ne yapmali ?

• İyi geceler,
    Hocam 20 lik dişim çıktı sol üst en arkada ama diş böyle yamuk çıktı. Yanağıma doğru çıktı ve yanağımı sürterek aşındırıyor. Baya rahatsız edici, doktora gitsem ne tarz bir çözüm yöntemi uygularlar ? Arkadaşımın 20 lik dişi ameliyatla alınmıştı bu yüzden biraz korkuyorum açıkçası. Bilgilendirebilir misiniz ?
  • Diş ağrısı için en etkili ilaç hangisidir?

• Sigarayı bıraktığımdan beri diş etlerim çok kanamaya başladı.En ufak temasta kanıyor.Ne tavsiye edersiniz ? Diş etlerim çok hassas bu arada.Diş macunu,diş fırçası vs önerirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.