Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıkçası dişçiden çok korkarım. Hele o koltuğu görünce kalbim duracak gibi. Diş yaptırmam lazım korkudan gitmiyorum. Her hangi bir işlemde canım acımıyor biliyorum fakat bu duruma engel olamıyorum. Keşke bayıltsalar 😊 İmplant yapmam lazım ( tavsiye değil kendi isteğim ) hem sancılı oluyor deniyor hemde pahalı fiyat almam mümkün mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son diş temizlemeye gittiğimde hekim 100 lira istedi.

Sokaktan mı topluyoruz biz bu parayi, 2 dklık iş için 100 lira ne demek. Millet o parayı kazabilmek için 3 gün çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 23 Eylül 2016; 2:57:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam benim de bir sorunum var egerki zaman ayırıp cevap verirseniz sevinirim

Sağ al çene de kopek dişinin yanindaki değil diğer iki yaninda ki dış ler çürük ve ikisin dede kist var bu iki dışı de çektirmekten çok korkuyorum ve cektirirsem yemek yiyemiyecegim diye korkuyorum . Çünkü sol üst dişte kopek dişinin hemen yaninda ki dış çürük ve onu da çektirmek gerekiyor . Sağ alt çene için implant yaptırmayı düşünüyordum fakat doktor kemik ekimi artı 6v7 ay bekleyeceksin dedi ,vede kemik ekimi de pahalı bir işlem sonrasında implant da pahalı olunca yaklaşık bir dişe 2.500 3000 tl kadar maliyet çıkıyor . Alman implantları pahalı oldu gu nu söyledi . Simdi sadede gelecek olursam implant yerine uzun omurlu ve sağlıklı birşey önerebilirmisiniz ? Veya sağ alt dişleri kist olduğu halde tedavi yolları var midir ?
    Bana önerebileceğiniz yöntemler nelerdir ve maliyeti ne kadar tutar her bir diş için ?

Cevaplarsaniz mutlu olurum .
    İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyumu arya hanıma verdim

• ön üst kesici dişleri tavşan uzatmak için ne kadar bütçe ayırmalıyım? bu operasyonun adı nedir?
  • Ortalama bir dis beyazlatma kac seans surer ve toplam ucreti ne kadar olur ?

Bir de sadece bir diste hafif yamukluk var, sirf bir dis icin tel kullanmak istemiyorum ama en ondeki dis oldugu icin tamamen duzelmesini de istiyorum var midir baska cozumu, implant falan orjinal disten de olmak istemiyorum simdi, disin yarisina islem yapilsa bile duzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 23 Eylül 2016; 3:35:10 >
  • Hocam benim sorunlarım şöyle;

1) Neredeyse 24 yaşıma gireceğim fakat hala yirmilik dişlerim çıkmadı?

2) 3-4 senedir sabahları sürekli ağzımda tükürük-kan karışımı bir sıvı ile uyanıyorum. Sürekli tükürüyorum ve ağzımda sıvı birikiyor kanla karışık gibi. Fırçalarken de sürekli kanıyor.
  • Diş doktorluğuyla oy istemek ne alaka kardeş? Yakışmamış...
  • Alttaki minige verdim oyumu. Konunun amaci oy istemek mi sorulari cevaplamak mi?

Burda paylasirken gerideymis galiba simdi 300 oy farkla onde

• Hakkı yenen baya yavrucak var. 4400 oy alan neye göre almış.Kim bilir hangi burjuvanın çocuğu.Neyse sakinim.
  • @dtertac Gömülü dişi surdurmek mümkün mü?

• Hocam cevaplarsaniz çok sevinirim;

20 yasindayim ve üst çenemdeki kopek dislerimin ikisi de ileride. Çok aşırı bir ileride olma durumu yok ama diğer dişlerime nazaran bir boy ileride iki dişimde. Çevremdekilerin yorumları görüntü olarak sorun olmadığı yönünde ama ben bunu kafaya takıyorum. Tedavi olarak tel harici bir yöntem var mıdır? Maliyetleri ortalama olarak nasıl olur? Diğer dislerim oldukça düzgün.

İkinci sorum ise ipana 3 boyutlu beyazlık luxe perfection diş macunu nasıldır? Dislere bir zararı var mıdır?

Çok tesekkür ederim simdiden sizin isteginiz yerine getirildi

• İnsan gibi soru sorduk hiç birini cevaplamamış. Yuh yazıklar olsun..
  • Selam, 1-2 gün dişlerimi fırçalamadığım zaman azı dişimin ortasında siyah bi nokta çıkıyor. bi kaç gün fırçalayınca yok oluyor nokta. çürük başlangıcı mı oluyor o nokta ?

• Hangi macun ve fırçayı kullanmalıyız?
    Diş fırçalarken atladığımız önemli bi teknik var mı?
    Ağız bakım suyu ve diş ipi olarak ne tabsiye edersiniz?
    'Doğan her bebek benim hastam' diye düşünüyor musunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    Kendisi sürmez ise ameliyat ile sürdürüyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba.

diş ipi ile ilgili hayat kurtaran,ömür uzatan birşeymiş gibi duyumlar almıştım :D doğru mudur ? faydaları ve varsa zararları nelerdir ?

iş hayatında öğle yemeklerinden sonra diş fırçalama imkanı bulamıyorum.onun yerine arada sakız çiğneyerek ağzımı ferahlatma ihtiyacı duyuyorum..diş ipinden sonra ağız gargarasıyla ile ilgili bilmemiz gerekenleri açıklar mısınız ?

teşekkürler.
  • diş eti ameliyati olacam ama çok korkuyorum ne tavsiye edersiniz

• diş beyazlatma ve diş temizleme ucretleri ne kadar?

• Merhaba hocam, ben 2 yıl önce arka dişlerime dolgu yaptırdım, doktor gümüş dolgu yaptı bir süre sonra sabahları uyandıgımda dudak kenarlarında iltihapımsı şeyler görür oldum, daha öncesinde kesinlikle olmayan şeyler bir sene boyunca oldu, şuan olmuyor ama ben bunu gümüş dolgu kaynaklı olabilecegini düşündüm nedense, birde gümüş dolguda civa oranı yüksek diye saglıga zararlı oldugu yazıyordu dogruluk payı nedir? Eğer istersem bu dolguyu beyaza cevirebilirmiyim?
    Cevap için şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.