Bildirim
Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (9. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
nehir çok yanlış sularda oynuyor -
Üst damağımda dis çıkmıştı kac senedir bir zararı yok diye cektirmedim ortodonti tedavisi mi ne olmam gerekiyor heralde ne kadara patlar bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ağız kokusunun çözümleri neler malum tek bir nedenden kaynaklı olmuyor bu konudan herkes muzdarip birde diş macunu ne öneriyorsunuz? -
------------------------------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:45:58 >
Merhaba
Erimis kemige implant yapilir mi?
Bir disci 5000 baska bir disci ayni implanta 2500 tl istedi. Bu kadar fark olmasi normal mi?
20 lik disimi 2 saatte cekti doktor simdi disci fobim var.
Azı dişi için kaplama fiyatı ne kadar?
Hocam yarin doktora gidecem ama yine sizden bi bilgi alayım. Bundan 8 9 yıl önce tel takıyordum ve şuan 20lik dişlerin hepsi çıktı sayılır fakat ön dişimi arkaya kaçırdı kendine yer açmak icin. Alt dişlerimdende biri sanki cok hafiften geriye kacmaya basladi. Ama üst diş bariz göze çarpıyor bende bu durumdan rahatsiz oluyorum. Soruma gelirsek tel takmak zorunda mıyım? Bi kere taktiktan sonra birdaha hic istemiyorum ve takarsam ne kadar süre kalır? İçten tel vs gibi bi durum olabilir mi?;şimdi 1 diş için bana 2 yıl tel takacaksin derse ne yapayım?
Hocam disi yukardan assagi supurme hareketiylemi yoksa oval olarakmı fırçalamalıyız ve elektrikli dis fircalari manuel e gore dahami etkili ?
Yemek çiğnediğim dişlerim ağrıyor doktor bey ne yapmalıyım
Diş beyazlatma kaça yapıyorsunuz DH'ye indirim var mı ? Diş beyazlatmayı düşünüyorum şu aralar. -
O zaman en güzel gülüş kategorisindeki uras için gelsin oylar. 😇
Hocam sensodyne kullanmaya başlayacağım beyazlatıcı etkili?başlayayım mı:) bir de diş fırçası tavsiyesi verseniz harika olur hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golyadkin. -- 22 Eylül 2016; 22:35:06 >
2 seneden beri tel tedavisi görüyorum. Alttaki bir dişim hala daha geride. Diğerlerinde sıkıntı yok görünüyor.sol üst köpek dişinin sağında köpek dişinden tarafta hafif bir boşluk var. Tabi benim gördüğüm bu. Doktor yavaş ilerliyor ama geriye gitmiyor dedi. Ortalama ne kadar sürede geçer. Onca senelik tecrübeniz varmış birşeyler söylersiniz herhalde. Doktor pek bilgi vermiyor stajyer zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: okulburak
quote:
Orijinalden alıntı: dtertac
diş muaynehanesi açmak şu anda sanırım en az bi 100.000 tl kadar tutar..
muaynehane açıp yürütemeyip kapatanlar da var, yılda milyon liralar kazanan da var..
o yüzden önemli olan bu mesleği yapmak isteyip istemediğin, sonrası senin becerine, insan ilişkilerine bakıcak..
Hocam kazancinizi söylemek istemiyorsunuz galiba. Şöyke sorayım 10.000 liranin üzerinde mi?
Ortalama bir ücret olmuş. Çevremden örnek vereyim diş hekimi tanıdıklarımız arasında aylık 50bin kazanan da var 20bin kazananda. Ortalama bir diş hekimi o civarlarda alır. Hocamın dediği gibi tecrübesine,çevresine ve muayanenin konumuna göre artı-eksi olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok güzel sorular var, hepsine cevap vermeye çalışıcam.
Biraz sonra gelicem.
Bir azı dişimde dolgu var kanal tedavisi gördü. Üzerinden 2 yıla yakın zaman geçti. Bazen sıcak bir şey içerken veya yerken o dişime gelirse acayip sızlama oluyor. Soğuk içecek veya yiyecekte olmuyor bu.
Aftlar için bir cozumunuz var mı ?
Doktora da gittim tahlilde yapıldı doğal yöntemler de denedim bu lanet olası beyaz yaralar agzimdan gitmiyor
Ucu olmayan dişleri nasıl tutup çekiyorsunuz?
Diş ağrıdığında bademcik, kulak ve başa da vuruyor, nasıl bir bağlantı var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 22 Eylül 2016; 23:13:45 >
Hocam dün sağ üstteki dişlerimden biri yemek yerken kırıldı zaten yarısı daha önceden gitmişti... Şimdi bu kırılan dişin kökü kaldı sadece. Bu noktadan sonra bu diş kurtarılırmı dolguyla falan yoksa üstüne bir bardak soğuk içeyim mi?
Teşekkürler yanıt için....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X