Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diş telini ucuza getirmenin bir yolu yok mu 4-5bin nedir o parayla 10 tane ülke gezerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geceleyin uyurken dişlerimi gıcırdatıyorum. Böyle takur tukurmuş öyle diyorlar. Sabah kalkınca zaten anlaşılıyor çenem felan ağrıyor. Bunun için ne önerirsiniz? İnternetten dişlik felan baktımda ne yapsam bilemedim
  • Dolgulu dişle sakız çiğnerken dolgu düşmüştü. Daha sonra başka yere tekrar yaptırdım fakat birkaç kez hariç hiç sakız çiğnemedim. Normalde sakız çiğnemenin dolguya bir etkisi var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üstte 1 diş eksik implant yaptiricam yerli mi yabancı mi tavsiye edersin artı hangi özelliklerine dikkat etmeliyim takilacak implantin ve fiyati ne seviyelerde olur..kaziklanmayalim..

• Adele öne geçince doktor gitti 😷

• bladeGny kullanıcısına yanıt
    Tabiki, yaş sınırı yok, telle düzelir hepsi.

• Adele farklı kategoride dahi kardeş, ben de oy veriyorum ona. Burdayım, özel mesajlara yetişmeye çalışıyorum.

• Aynı, bizde de 150 lira, dolgular ışıkla sertleşiyor, mavi ışık hamur kıvamındaki dolguyu sertleştirmek için.

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Kullandım hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

ayrıca küçük bir ricam var ;

https://gapcastingcalltr.com/galeri?sayfa=6&kategori=&q=

üstteki linkten girip ilk sıradaki kıza (eylül) oy verirseniz sevinirim..

sorularınızı bekliyorum..

Hocam kardeşimin köpek dişi çıktı implant yaptırmayı düşünüyordu doktora gittiğinde üst çenesinde gömük diş olduğunu söyledi tedaviye başladı 2 senedir dişin yerine gelmesini bekliyoruz sizce bu durum normal mi

• dişlerim yamuk biraz ergenlikte yaptırmasam ne olur ? görünüşü yakından bakınca kötü biraz ama çokta rahatsız etmiyor yaptırmak şartmı

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    Bu implant olayı biraz karışık, 100 civarı implant firması satış yapıyor şu an Türkiye de.

3-4 tane en iyi diyebileceğimiz implantları yaptırmak istersen tanesi 5 bin tl'den ucuz olmaz.

Türk malı ya da kore, İsrail malı implantlar da var, onlar da 1500 tl den başlar. 1000 tl civarı yapan yerler de duyuyoruz.. İkisinin arasında fiyatlarda olanlar da var.

Sizin için en güzeli marka vs işlerine çok kafa yormadan bu konuda tecrübeli bir hekime kendinizi teslim etmek.

Ama hem 1000 tl olsun, hem en iyisi olsun diye bi durum yok.

• Kanal tedavisi yaptırdığım dişimin bir yanı kırıldı bugün gittim dişçiye kırık olan yere kaplama yapılacaktı fakat kaplama düşmesin diye yandaki dişe de kaplama yapacaz dedi

Yandaki sağlam dişe kaplama yapılmasının bir zararı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HR Creative

Yere düşen dişleri ne yapıyorsunuz

aradığım soru
  • Merhaba hocam. Kaplama nedir , dolgu ile arasindaki fark nedir. Ucreti ortalama nedir. Tesekkur ederim.

• quote:

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

No ss no güven dişinin ss'ini at beyaz mı değil mi bakacam

• quote:

tamamen çürük dişim var sağ üst arka dişlerden biri bir parcası var gibi sanki çekilmiş gibi duruyor ama çekili değil ağrı sızı yok soğuk sıcak da yok sanki sinirlerini ben aldım gibi doktorada gitmeye korkuyorum ameliyat falan ister diye sizce ne sorun çıkartır ileride kendi kendine kapanıp yok olma sansı var mı bu sekılde

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos Bebop

çocuklar yarıştırılmamalı

• Merhaba, diş etimde büyüme vardı, sürekli kanıyordu dişim durduk yere bile, doktor o büyüme olan kısmı kesti, 1.5-2 ay oluyor şimdi ara sıra diş fırçalarken kanıyor.Normal mi acaba ne yapmak lazım?

• 5 ımplanta 18 bın lıra verdım marızlendım mı yoksa normal fıyat mı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.