Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birinin sigara icip icmedigini tek bakista anlayabiliyor musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barracudaaa kullanıcısına yanıt
    öyle birşey yok.. çok çok iyi bayan doktorlar tanıyorum...
  • Hocam insanlara kanal tedavisi yapmak size acı veriyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    150 den başlar..
  • Diş Eti kanamam her diş fırçalamamda oluyor. Her gün sabahları dişlerimi fırçalamadam çıkmam. Akşamları rutini bozabiliyorum fırçalamadan yattığım oluyor fakat 2 günde bir de akşamları fırçalıyorum diyebilirim. Sabahları listerin de kullanıyorum. Aft çok oluyordu artık olmuyor. Olsa bile küçük oluyor.

Sorum şu ki diş eti kanamasından kurtulamıyorum. Muz yerken bile dişim kanıyor. Ne yapmam gerekiyor??
  • Rush to be R kullanıcısına yanıt
    tedavisi var, önce tel takman gerekebilir..
  • 20 yaş dişim çekilirken sağ lingual siniri hasarlandi. 1.5 yıl geçti, yapılacak bir sey yok mu? Lazer veya ozon tedavisine sıcak bakıyor musunuz?

• herkesin bakış açısı farklı olabilir, kanal tedavisi uzmanı bir profesör deneriz dediyse bi bildiği vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skylife_

Malesef fiyatlar 4-5 bin aralığında kardeşime geçen ay takıldı ve babam kredi çekti taktırmak için yahu kullanılan o malzeme kaç kuruş bildiğimiz çelik teldir gerçekten insafsızlık bence..Tamam alınan bir eğitim var,yılların emeğinin karşılığı olarak görğyorlardır o parayı ama ülkenin ekonomik durumuna göre gerçekten çok fazla

Vallahi insafsızlık be. Ben o parayı bulamadığım için 24 yaşımda gülmeyi bilmiyorum -_-
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    fakülteyi bitiren öğrenci atama bekleyebilir, üniversitede devam edip uzmanlık yapabilir, özel hastanelerde ya da kliniklerde çaışabilir, ya da kendi yerini açabilir, yurtdışı yollarını arayabilir..

vasıfsız eleman olma gibi bir durum olmayacak, dünyanın hiçbir yerinde öyle bir uygulama yok.
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dişlerimi fırçaladıktan sonra gargarayı da diş fırçası ile uyguluyorum. Böylece diş üzerindeki plaklar temizleniyor dişlerim gıcır gıcır oluyor. Ama gargarayı bu şekilde uygulamak diş minesine zarar verir mi?
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    onlar bakteri plağı ve onların yüzünden dişeti rahatsızlığın var, önce tedavisin yaptır, ardından daha iyi fırçala..
  • Dişim agrimiyor ne yapmalıyım ?

Anladım, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kirk Lee kullanıcısına yanıt
    aynısını ben de yaparım zaman zaman, zararı olmaz.

bu öğlen bu kadar vakit ayırabildim, öğleden sonra yoğun olduğum için bakamıycam.. akşamüstü biraz daha yanıtlamaya çalışıcam..
  • Benim 3 tane kafa disimici oyuk ve apse yapiyor surekli..10 yildir bu sekikde yasiyorum ve on dislerimle yemek yiyorum..on dislerimde arkalardan kararmis.bu karartilar artik onlerdede olusmaya basladi..dis eti kanamasida var agiz dolusu...sizce bu disler adam olurmu olursa maliyeti ne olur..dis doktoruna gitmeye utaniyorum.bana laf soylerler diye :(

• sağ arka iki dişimde dolgu var sağ ratafla ne yesem bir basınç ve ağrı meydana geliyor sanki dişlerimi sıktığımda arada bir boşluk hissiyatı oluyor.iki kere diş doktoruna gittim filimlerde bir çürük olmadığını bişey yapılamıyaçağını söylediler tabiki bunu söyleyen devlet doktorlarıydı baştan sağmada yapmış olabilirler. Şunu sormak istiyorum filimlerde çürük yok deniyor peki beni bu basınçtan kaynaklana ağrım nedne kaynaklanıyor normal zamanda bir ağrı yok bazen su gibi sıvı şeyler içtiğim zamanlarda oluyor.Ben iki diş arasında olan boşluktan olabileçeğini düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
    Teşekkürler hocam
    Hocam diş taşı temizliği ne kadar ?

31 yasinda dis teli taktirdim tam bir salaklik yaptigim kopek gibi pismanim ne zaman biter bu çile ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.