Şimdi Ara

Diş doktoruyum, sorularınızı bekliyorum.. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.063
Cevap
16
Favori
35.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam saygılar diş eti rahatsızlı aft oluşumuna sebep olurmu? Ayrıca diş eti rahatsızlığını nasıl geçirebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20 lik dişimi tam 1 sene önce çektirdim ama ameliyatla değil normal çekimle, hala çektirdiğim tarafla yemek yiyemiyorum ne olmuş olabilir ?
  • Azı dişlerimin içinde siyahlıklar var onlar ne oluyor. bayadır var. hayatımda bir kere diş doktoruna gittim. hayatımın bir bölümünde günde 3 kere diş fırçalardım. Şİmdi günde bir kere fırçalıyorum. Hiç dişim çürümedi, hiç bir operasyon geçirmedim. Dolgu,kanal vb. olmadı hiç. Sağlıklı görünüyor ama bilmiyorum tabi. Azı dişlerimin içinde siyahlıklar var. Birde ön kesici dişlerin arkasında sarı tartar mı deniyor o var.
  • Su içerken bazen dişlerin sızlaması neden olabilir? İmplant tedavisi olacağım da tüm tedavilerimi Hospitadent'de oluyorum. En güvenilir yer olarak görüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
  • Hocam bu sorun bende de var, doktorumun söylediği çürümeye başlamış ama sonra durmuş eğer sorun artarsa tedaviye başlarız artmazsa gereksiz bir şey yapılmasına gerek yok.
  • dtertac kullanıcısına yanıt
    Özellikle ön dişlerimin arkasındaki tartarların temizlenmesi ne kadar tutar ortalama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş beyazlatma işlemini ne kadara yapıyorsunuz? Birde beyazlatmadan sonra düzenli fırçalama ile beyazlık korunur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyıldız -- 24 Eylül 2016; 13:32:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

sorularınızı bekliyorum..

Dişimde çok fazla tartar ve bu son dönemd eçok arttı.Özellik altaraftra damak ve dişin önünde yumurta sarısı gibi bir kabartı var saki damağı aşındırmış.Temizlemeye gitsem çözülür mü
  • Diş temizletme,beyazlatmaya yarar mı ?

• dtertac kullanıcısına yanıt
    Dişlerimi fırçalasamda diş diplerimde siyahlık oluyor 2 defa temizlettim ama tekrarlıyor ne yapabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay önce sağ ve sol üst dişlerime dolgu yaptırdım. Tatlı birşeyler yediğimde çok şiddetli sızlıyor. Normal mi yoksa dolguda bir bozukluk mu var? Tşkr.

• alt çenemde öndeki iki dişin arasında diş eti çekildi ne yapılıyor bu durumda. doktor operasyon falan demişti kanal tedavisine gittiğimde sonra mevzuyu takip etmedim. operasyon dediği ne oluyor ne yapacaklar.
  • feerrroooo F kullanıcısına yanıt
    Cevap beklediginiz kisi ben degilim ama bilgimce yardimci olayim.
    Skorbüt hastaligi benzer bi durum. Skorbüt C vitamini eksikliginden olan bi hastalik. Sizde de benzer durum soz konusu olabilir.

• telefonunuzun marka ve modeli ne?
  • - Ön dişimde çok az bi kırık var , nasıl doldurulur yada ne yapılabilir ?

- Diş taşı temizletmenın bi zararı var mıdır ? Ne kadar sürede bir yapılmalıdır ?

- Günde 2-3 Kere de fırçalasam dişlerim beyazlamıyor , sigara vs. kullanmıyorum pratik bir beyazlatma yöntemi var mıdır ?
  • Kırık amalgamlı dolgusu olan dişte ağrı mevcut nasıl bir işlem yapılabilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişim şiştiği için antibiyotik kullanmaya başladım, dün sabah 1 tane içtim fakat akşam içmeyi unuttum sizce artık o antibiyotiğin bi yararı olmaz mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dtertac

14 yıllık diş doktoruyum.. ağız diş sağlığı ile ilgili her türlü sorunuzu cevaplamak istiyorum..

sorularınızı bekliyorum..

Dişlerimde tel var.günde 2 defa fırçalıyorum.Send...ne diş macunu kullanıyorum. Ağız bakım suyuyla çalkalıyorum ve dil temizleyici kullanıyorum. Akşam yemeği yedikten sonra bir saat içinde sivilce gibi birşey çıktı. Bu neden oldu acaba ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• 16 yaşındayım ve lise 3 e gidiyorum 5.sınıftan beri düşümde kahve rengimsi lekeler var . Küçük iken kan şurubu içmişim onun yan etkisi olabilir diyolar ne kadar doğrudur ? şimdi eskiye göre daha az kaldı o kahve rengilikler
  • merhaba benim 20 lik dişler yatık bi pozisyonda diş etinin içinde duruyor sol taraftaki yatık diş yanındakinin bir kökünü eritmiş ve ameliyat diye ısrar ediyorlar röntgen ss atarım ne yapmak gerekir

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.