Şimdi Ara

diş dolgusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün ön dişime dolgu yapıldı da o an hissedememiştim ama şimdi farkediyorumda dolgunun olduğu yere dilim değince pürüzlü bir his veriyor tabi kafaya takıncada dilimi sürekli oraya değdiriyorum acaba bu zamanla pürüzsüz bir hal alırmı yoksa dişçiye gidip düzelttireyimmi şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki veya üç gün sonra tekrar çağırmadı mı?
    Bende dolgu yaptırdım.
    Dilini değdirdiğin zaman pürüzlü yüzeyi diline takılır dert etme.2 3 gün sonra müsait olduğun bi gün gel orayı cilalayıp düzeltelim dedi.daha sonra gittim makineyle düzeltti.hiç bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

İki veya üç gün sonra tekrar çağırmadı mı?
    Bende dolgu yaptırdım.
    Dilini değdirdiğin zaman pürüzlü yüzeyi diline takılır dert etme.2 3 gün sonra müsait olduğun bi gün gel orayı cilalayıp düzeltelim dedi.daha sonra gittim makineyle düzeltti.hiç bir sorun yok.

yok bana öyle bişey demedi o zaman ben bi pazartesi gideyim cilamı yapacak ne yapacaksa yapsın takıntı oldu şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur053844

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

İki veya üç gün sonra tekrar çağırmadı mı?
    Bende dolgu yaptırdım.

yok bana öyle bişey demedi o zaman ben bi pazartesi gideyim cilamı yapacak ne yapacaksa yapsın takıntı oldu şuan.

Bence de gidin durumu izah edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaplama diş
    3 yıl önce açıldı
    kompozit dolgu(ön diş)
    13 yıl önce açıldı
    Dudak dolgusu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.