Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ İLE İLGİLİ HER SORU ALINIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende burayı 3 yıl önce baya kullanıyordum geçtim o yollardan şuan dış hekimliği 3.sinif öğrencisiyim her türlü sorunuzu cevaplayabilirim

• hangi üni öğrencilik hayatı nasıl ve ne kadar para kazanıyor yeni başlayan dişçiler
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Han Bey -- 14 Mart 2021; 1:32:27 >
  • Öncelikle hayal ettiğiniz gibi değil bence ne kadar amele işlem varsa yapacaksınız sabun yotmaktan tel bükmeye kadar ama bu işi gerçekten seven için kolay gelir tabi 4 ve 5 sınıflar zaten klinik ağırlıklı çalışıyorlar maaşı da devlette 5000 6000 arası artı döner sermaye onuda çalıştığın yerin döner sermayesi belirler zaten
  • Han Bey H kullanıcısına yanıt
    Devlette dediğim gibi 5000 6000 arası artı döner sermaye

Özel tamamen senin elinde 10000 ne kadar çıkanları da duydum

Okurken cidden masraflı 1.sinif hani idare ederde 2 3 baya masraflı sadece bi motor 500 600 civarı ve bu sadece ufak bişey

Uzmanlasinca bu tabi daha çok artıyor fakültenin döner sermayenin haddi hesabı yok o baya para getiriyor bi de unvan parası var sen düşün artık :)

Sakal top sakal hariç yasak
  • Hangi fakülteleri önerirsin ?
  • DtKoca D kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle diyip bazı bölümler vardır adı yeter bazı üniler vardır adı yeter bence dış hekimliği de öyle bi bölüm her yer zorlar seni zaten emin olabilirsin ondan ama teori anlamında söylüyorum ege Marmara yeditepe buralar baya dusa yönelikte calistiriyorlar
  • Yazın nasıl çalışmıştınız?
  • Masrafkar yıllık olarak ne kadar oluyor ?
  • Hocam bazi yerlerde 5-6 sene sonra dis hekimliginin mezun fazlasi verebilecegi yaziyodu.Sizce dogruluk payi olabilir mi boyle bi seyin?
  • Ben çalışmayı tekrara bağlıyorum bence işin püf noktası tekrar etmektir bunun yanında bolca soru çözmek
  • murat1225 M kullanıcısına yanıt
    sakal niye yasak ki universitede
  • Xyzt1 kullanıcısına yanıt
    Masraflar dediğim gibi fazla biraz diğer bölümlere aylık 300 400 masraflara giderr açıkçası ve sınav zamanları bu 500 bulur
  • Heavyen2 H kullanıcısına yanıt
    Şöyle diyim dış hekimliği şu anda 3300 yakın öğrencisi var ve şöyle diyim her ilde sadece 1 tane ağız dış sağlığı olsa bile bu sayı yetersiz gerisini sen düşün artık :)
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Bence hocaların egoları yuzunden:)
  • murat1225 M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam:))
  • Hocam her üniversitede ortodonti bölümü var mı?
  • disin gelecegi varmi 5-6 yil sonrasi icin?

bide devlete atanmak kolay midir isteyen herkes atanir mi
  • siram mf3 15.200 kararsizim cunku tip ta geliyor
  • Hocam akdeniz ya da osmangazi hakkındaki goruslerin nedir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.