Şimdi Ara

Diş hekimliği mi bilgisayar mühendisliği mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zahnınfor -- 5 Ağustos 2018; 17:4:0 >

• yazilim vs ceng desen tamam da dis hekimligi ne alaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up.Ayni durumdayim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlgi alanına göre değişir

• bi hortlatsak fena olmaz valla ben de şu an aynı ikilemi yaşıyorum
  • soruyorsan diş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp mı bilgisayar mühendisliği mi?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar şimdi size olayı anlatıyorum
    diş hekimliği her insanın yapabileceği bir şey değil çok bırakan adam oluyor ya da bitirdikten sonra iyi bi para biriktirince diş hekimliğini bırakıp farklı şeylere yönelen insanlar oluyor mesela kafe açmak gibi
    diş hekimliğinde işini güzel ve başarılı bir şekilde yaptığın zaman kazanacağın paranın haddi hesabı yok
    öteki taraftan bilgisayar mühendisliğinde eğer istikrarlı bir şekilde çalışma gösterir ve iyi bir yerde iş kapabilirsen müdürlüğe kadar gidersin kısa bir sürede ki bu da sana iyi bi gelir sağlar
    bilgisayarda donanım yazılım bilgisi oranı yarı yarıya diye biliyorum ancak genelde insanlar kendini yazılım alanında geliştirmeyi tercih ediyor çünkü iş olanakları daha çok yazılım ise bana göre baya zor çünkü yeni bir dil öğrenmek insana nasıl acı veriyorsa buda onun gibi
    ben şahsen elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ancak diş istemiştim sıralamam yetmedi 40k yapmıştım galiba içimde ukte var mı desen yok çünkü diş hekimliği yapamayacağımı ancak daha yeni yeni anlayabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38

Up.Ayni durumdayim.
    İbre bilgisayara mı kaydı uruk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper_27

arkadaşlar şimdi size olayı anlatıyorum
    diş hekimliği her insanın yapabileceği bir şey değil çok bırakan adam oluyor ya da bitirdikten sonra iyi bi para biriktirince diş hekimliğini bırakıp farklı şeylere yönelen insanlar oluyor mesela kafe açmak gibi
    diş hekimliğinde işini güzel ve başarılı bir şekilde yaptığın zaman kazanacağın paranın haddi hesabı yok
    öteki taraftan bilgisayar mühendisliğinde eğer istikrarlı bir şekilde çalışma gösterir ve iyi bir yerde iş kapabilirsen müdürlüğe kadar gidersin kısa bir sürede ki bu da sana iyi bi gelir sağlar
    bilgisayarda donanım yazılım bilgisi oranı yarı yarıya diye biliyorum ancak genelde insanlar kendini yazılım alanında geliştirmeyi tercih ediyor çünkü iş olanakları daha çok yazılım ise bana göre baya zor çünkü yeni bir dil öğrenmek insana nasıl acı veriyorsa buda onun gibi
    ben şahsen elektrik elektronik mühendisliği okuyorum ancak diş istemiştim sıralamam yetmedi 40k yapmıştım galiba içimde ukte var mı desen yok çünkü diş hekimliği yapamayacağımı ancak daha yeni yeni anlayabildim
    Hocam bir de diş hekimliği falan gibi mesleklerde sürekli insanla iç içe olunduğu için asıl sıkıntı orada bence. Yani yazılım, bilgisayar müh.de kafa rahat insanla fazla işin olmuyor otur kodla. Ha büyük şirketler falan hariç ben freelance falan için konuşuyorum.

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    10 ay olmus hâlâ aynı ikilem.

• quote:

Abi eğer yüksek maaşlar kazanmak istiyorsan bayağı bilgisayar mühendisliği , tabii diş hekimliği de kazanıyo ama bilgisayar kadar değil
  • heahagajsgahsgahagsjd

• quote:

İkisi de güzel meslek hocam hakkında hayırlısı olsun.
  • Bilgisayar mühendisliği zanaatkarlık değildir.ancak diş hekimliği zanaatkarlıktır.berberlik,marangozluk,sıva ustası vs vs gibi.illa ki yurtdışında çalışmak istiyorsan ingilizce diş okuyup çok rahat yurtdışına çıkabilirsin.ayrıca boğaziçi bilgisayar mezunu direkt somut olarak benim işime yaramaz ama kars diş hekimliği mezunu direkt somut olarak işime yarar.toplumda saygınlığı da cabası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.