Şimdi Ara

DİŞ HEKİMLİĞİ Mİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık diş hekimliği mi İTÜ bilgisayar mühendisliği mi ?

• kızsın tabiki diş bilgisayar muhendsiliğinde aç kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

kızsın tabiki diş bilgisayar muhendsiliğinde aç kalırsın

cinsiyet ayrımı yapmadan yorumlarsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemaltun

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

kızsın tabiki diş bilgisayar muhendsiliğinde aç kalırsın

cinsiyet ayrımı yapmadan yorumlarsak

bilgisayara ilgin varsa şuzamana kadar bilgisayarda proğramların nasıl yapıldını nasıl çalıştıgını merak etmişsen kasayı acıp içindeki parcaları incelemişsen yaz derim ben mesela meraklıyım baya ama puanım tutmuyor itü bilgisayara .diğer universitelere de gitmeyi istemiyorum ve diş hekimliği yazcam mecbur
  • quote:

Soru açık diş hekimliği mi İTÜ bilgisayar mühendisliği mi ?

ilgi alanları bilemem ama bnm tercihim itü bilgisayar mühendisliği olurdu
  • 2 side apayrı şeyler 2 mesleği de severek yapabilir misin ?
  • quote:

Tabii ki itü bilgisayar.

(Rakip eleme çabaları vol:124325. )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bilgisayar mühendisliğini seç, hem özel hem de devlet için daha önü açık. İleride pişman olmazsın. Bana güven.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpLendoR- -- 19 Ağustos 2012; 1:32:53 >
  • diş yaz gitsin, boşuna ilerde kaygılanma işsiz kalır mıyım diye, herkes bi bilgisayar mühendisi gördüğünde direkt format,laptop tamiri felan soruyo, mühendisliğin kıymeti bilinmiyo, diş seç garanti meslek...
  • kesinlikle diş hekimi ol bilgisayarcılar aç fakir rezil durumda çok bilgisyarcı var iş bulamıyolar iş yok evde boş oturuyolar bilgisyar zaten bitçek 1-2 yıla insanlar beyin yoluyla haberleşçek herşey programlar beyninde olcak program yazdıran hap çıktı iki tane odtü bilgisayar mühendisi arkadaşlarım var dilencilik yapıyo diğeri ise çöpçü cvyi verdi anca bilgisayar mühendisliğiyle çöpçü olursun dedi seçmeyin şu bilgisayar mühendisliğini

Edit : Bilgisayar Mühendisi Olmak İstiyorum Herşeye Rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: batuksk1912

kesinlikle diş hekimi ol bilgisayarcılar aç fakir rezil durumda çok bilgisyarcı var iş bulamıyolar iş yok evde boş oturuyolar bilgisyar zaten bitçek 1-2 yıla insanlar beyin yoluyla haberleşçek herşey programlar beyninde olcak program yazdıran hap çıktı iki tane odtü bilgisayar mühendisi arkadaşlarım var dilencilik yapıyo diğeri ise çöpçü cvyi verdi anca bilgisayar mühendisliğiyle çöpçü olursun dedi seçmeyin şu bilgisayar mühendisliğini

Edit : Bilgisayar Mühendisi Olmak İstiyorum Herşeye Rağmen

panpa deli gbi istiyorum ben de de itü gelmiyor yaaaa kafayi yicem kesin parayı kırardım valla hergün ağlıyorum itüden aşşasını yazmakta kesmiyor gözüm mal gibi diş yazcam

• quote:

İTÜ BİLGİSAYAR..
  • itü bilgisayar kesinlikle kanı pisliği yok bi de itü bilgisayar ohh
  • Itü bilgisayara gel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bak iki bölümde yüksek sıralamalarla alan bir bölüm ve sen bu derece akıllı bir şekilde sınavına çalışmıssın belli ki akıllı mantıklı bir insansın.
    sence diş hekimi ve bilgisayar mühendisi arasında bir alaka var mı.? sana insanlar parasal açıdan hangisinin seçmenin doğru olucağı dışında bi fikir veremezler çünkü bu mesleklerden hangisinde çalışmak ve para kazanmak seni mutlu edicek bu konudaki tek fikre sen sahip olabilirsin.
    hadi diş hekimliği şu okuldamı bu okuldamı diye sorarsan eyw ama bu kadar alakasız bölümlerde bunu yapma bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Itü bilgisayara gel

• bırakın bilgisarı beyler Kesinlikle hata yapmayın

Edit : Ben Gidicem Bilader Ben Gidiyosam Bölüm Batar :) İtüye Değil Tabiki Orayı yazsın isteyen bi itü güzelmiş geri kalan heryer berbat

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.