Şimdi Ara

Diş hekimliginden itü insaata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ege dis hekimligi okuyorum ilk senem izmirde evim olmasi dolayisiyla tercihimi dis hekimliginden yana kullandim aslinda hayalim hep itüydu el becerim zayif oldugu icin pratikte zorlaniyorum teorik derslerde cok bos ve zevksiz genel olarak okul bana cok angarya geliyor sevenlere lafim yok daha sayisal agirlikli ve el becerisi istemeyen bi bolum istiyorum itüye bos bi vakitte gidip derslere falan girmem işe yarar mi muhendislige gecme fikrime ne dersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klişe olacak ama ilgi meselesi. Istanbul ve itu'ye gel derim tavsiye ederim, istedigin kriterlere fazlasiyla uyuyor ama insaat muhendisligi de kesinlikle kolay ve muthis eğlenceli bir bölüm degil. (Ortalama bir insan icin diyorum, bolumu sevenleri tenzih ederim) Bir gun gel ve bir derse gir, ortami gor, oyle karar ver. Bunun dışında maddi olarak sağlık bolumleri muhendislige gore daha "garantidir", bunu da dusun.

• Insaat da el becerisi yok muymuş :)

• itude kontrol ve otomasyon bolumude var beyler kazandigim o nasildir bilgisi olan var mi elektronik bilgisayar makina karmasi bi seye benzio o da cok guzel görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cbü tıp VS Trakya tıp
    2 yıl önce açıldı
    Kafkas diş vs Çapa eczacılık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.