Şimdi Ara

Dış kasa onemli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar benim sorunum işlemciyi soğutamıyorum.İşlemcim boşta 50-60 derecelerde geziyor.Oyundayken 70 dereceleri görüyor.İşlemcimi soğutmak için Dark Freezer x120 soğutucu aldım.Ama pek bişey değişmedi.Kasam ufak ve içi karışık olduğu için yeni bir kasa almayı düşünüyorum.Ayriyeten işlemci soğutucumdan dolayı kasamın yan kapağı kapanmıyor ve kasam bilgisayar masasasının sağ alt tarafındaki boş yerde duruyor.(ön ve arkası açık yanları kapalı olan bölme).Benim sorum yeni bir kasa almam benim işlemci ısımı ne kadar düşürür?Almalımıyım ? KAsa tavsiyelerinizi bekliyorum.Ekstradan işlemciyi soğutmak adına yapabilceğim başka şeyler varsa söylersenizde çok makbule geçer.Oynadığım oyunlar cs go ve h1z1. Sistemim

Amd fx 8320 işlemci
    msi 970a-g43 anakart
    msi gtx 970 ekran kartı
    500 gb hdd
    600 watt psu
    4x2 gb 1333 mhz ram

Oyunlarda fps drop sorunu yaşıyorum ve araştırmalarım sonucunda fps drop sorunu yaşadığım anlarda cpu voltaj değerlerimin düştüğünü gördüm.Bunun içinde yapabilceğim birşeyler varmı? Saygılar

• Kablolamayı düzgün yap.

Egsoz fanı olsun mutlaka kasada.

Güzel işlemci soğutucu al 50-60tl liklerden performans bekleme.

Dış kasayı en son alırsın duruma göre hala çözülmezse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hele ki şu sıcak aylarda kasa içi hava sirkülasyonu çok iyi olmalı.
  • aldığım işlemci soğutucusu yaklaşık 130 liralık bir soğutucu evo 212 ye çok benzediği için aldım.Kasamda egzoz fanı var fakat yan kapağını kapatamıyorum işlemci soğutumcumdan dolayı.Kasam küçük olduğu için daha ne kadar uğraşsamda iyi bir kablolama imkanı vermiyor.Dark Shadow dış kasa almayı düşünüyorum.Sizce kasayı aldıktan sonra işlemci sıcaklığımda ne kadar değişiklik olur onu merak ediyorum.Varsa aynı tecrübelere sahip olan biri paylaşırsa çok sevinirim.
  • QNAP sunucu kurulumu yaparken yan kapakların kapalı olmasıyla açık olması arasında dağlar kadar fark olduğunu anladım. Kapaklar açıkken işlemci daha çok ısınıyordu. Yanlış değil yazdıklarımı uydurmuyorum. Kasa sonuçta kapalı soğutulması için tasarlanmış. Kesinlikle daha geniş iç hacimli bir kasa alıp sistemi onun içerisinde çalıştırmanız işlemci ısısını kesinlikle normale çekecektir.
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.En yakın zamanda yeni bir kasa alıp deneyip sizlerle paylaşacağım
  • Öncelikle uzay montaj yapıp bir deneyin.Eğer daha iyi sıcaklık değerleri elde ederseniz iyi bir kasaya geçersiniz.Aksi halde başka bir sıkıntı var demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EN BÜYÜK KASA HANGİSİ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FX 8XXX 9XXX için ust düzey soğutucu şart

SİVİ SOĞUTUCU AL XİGMATEK FİYATİ İYİ İDİ HEM YER KAPLAMİYO 285 TL YE ALDİM BEN

FX 8120 VAR 71 DERECE OLUYORDU OYUNDA AMA

AMD nin Fx 8xxx serisinde yukte max isi 61 derece olmali yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.