Şimdi Ara

diş mi eczacılık mı bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim mf3 27 , mf4 23k. Ama ben en başından beri sağlık alanı düşünüyorum. yüzde 50 okan medipol diş tutuyo ve onları düşünüyorum. Bide eczalıklık düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım.

• Diş oku 10sene devlette çalış para biriktir sonra kendi kliniğini aç para baş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DiSoNi kullanıcısına yanıt
    medipolde nasıl yüzde 50 tutuyor yok diye biliyorum ben yüzde 25 olmasın o
  • Reflexy R kullanıcısına yanıt
    kardeş medipolde ingilizce yüzde 50 bu sene açılıyo diye gördüm ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiSoNi -- 12 Temmuz 2015; 20:28:30 >
  • git dis oku tabiki kardesim sende haaa !!!!!!

• eczacılık oku hem ailene yük olma hemde ünide kalma korkun olmadan gez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

git dis oku tabiki kardesim sende haaa !!!!!!

Eczacılık tabiki.

Tıp olsa tıp derdim de disi herkes yapamaz.Gerci arkadas kendini biliyordur.Neyi yapabilecegini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 12 Temmuz 2015; 21:23:12 >
  • Gorgias_ G kullanıcısına yanıt
    tıpıda herkes yapamaz , hayalim zaten diş okumaktı ama ne biliyim çok kararsız kaldım şuan aileye yük olmama açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiSoNi

tıpıda herkes yapamaz , hayalim zaten diş okumaktı ama ne biliyim çok kararsız kaldım şuan aileye yük olmama açısından.

Kardes dis bambaska bir sey.Tip yine teorik halledebilirsin calisarak da dis harbi zor.Yani pratik olarak da teorigi de agirmis.Dis okuyan akrabalarim var.

Evet eczacılık çok çok kolay gezerek rahatça geçiliyor.5 senelik fakulteyi 7 8 senede bitirenler de hiç yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 12 Temmuz 2015; 22:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorgias_

quote:

Kardes dis bambaska bir sey.Tip yine teorik halledebilirsin calisarak da dis harbi zor.Yani pratik olarak da teorigi de agirmis.Dis okuyan akrabalarim var.

Evet eczacılık çok çok kolay gezerek rahatça geçiliyor.5 senelik fakulteyi 7 8 senede bitirenler de hiç yok.

Cidden diyorum ben okuyanlar görüştüm adam İyiki tıp seçmedim dedi.Tıpta teorik çok ağırdır.Dişte el becerisi ön planda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taze Leblebi

quote:

Orijinalden alıntı: Gorgias_

quote:

Cidden diyorum ben okuyanlar görüştüm adam İyiki tıp seçmedim dedi.Tıpta teorik çok ağırdır.Dişte el becerisi ön planda.

Yok kardes tamam agir bolumler ama eczaciligi da isletmeyle bir tutma gozunu seviyim

Yani ust duzey bolumler bunlarin hepsi.

Eczaciligin teorigi tabiki tiptan azdir ama baya zor oldugu soyleniyor.Hele bazi universitelerde baya kalanlar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorgias_ -- 12 Temmuz 2015; 23:06:58 >

• eczacılık daha ön planda , aileme yük olmak istemiyorum çok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.