Şimdi Ara

Diş Sararmasını Engellemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18 yaşındayım. Dişler fazla fırçalanmadığından dolayı(2 hafta da bir) sarardı ve alt dişlerde plak oluştu.

Kız mevzusundan dolayı kendime en baştan bir tip yapmayı planlıyorum ve buna dişlerden başlayacağım.(Yanında kilo vermek ve vucüt geliştirme falan gidecek) Hangi diş macununu önerirsiniz? Sensodyn işe yarar mı? Ya da belirli yöntemler var mı zararı olmayan?

Zararlı kimyasallar kullanmak istemiyorum. Limon karbonat'ta dişe zarar veriyormuş. Onu kullunmaya da pek razı değilim.

Acele etmek istemiyorum. 3-4 ayda dişteki sarılığı az alsın ve plaklar gitsin yeter. Sonrası gelir zaten.

İyi Günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 4 Ağustos 2013; 13:27:09 >

• İlk olarak diş hekimine gidip bir göstersen daha iyi olur birşeyler yapmaya karar verdiysen hekime görün, çürük varsa tedavi etsin :)

Sana hiç birşeyin yok gibi gelse de diş hekimi inceleyince farklı şeyler söyleyebiliyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amet42 -- 5 Ağustos 2013; 13:36:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.