Şimdi Ara

Diş Teli(Ortodonti)Tedavi Fiyatı ve İyi Ortodontist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diş teli taktıranlar tedavi süreci içerisinde yaptıktırdıklarınız (diş eti tedavisi,dolgu v.s)fiyatı,tedavi ve ortodontistiniz süreçte sizi tatmin ettimi sağlıklı bir tedavi gördünüzmü?

• Takip ben de taktıracağım fiyatlar ve bu süreç hakkında bilgi istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahm

Takip ben de taktıracağım fiyatlar ve bu süreç hakkında bilgi istiyorum.

fiyatları hakkında şöyle söyliyim yaşın ve dişlerine göre belirlenir ve herhangi bir çürük dişin yoksa fiyat uygun olur.bana 4.000 TL dendi.diş etlerinde sorun varsa oda tedavi edilecek tabi
  • Bence klinikleri, merkezleri ve özel hastaneleri ayda bir kez (yasadışı ve kaçak olarak) ziyaret eden ortodontist adıyla hastalara tanıtılan ortodontide doktora eğitimi gören öğrencilere sırf ucuz olsun diye 5bin liraya yarım yamalak bir tedavi yaptıracağınıza bu konuda çok daha iyi almış bir diş hekiminin kendi muayenehanesinde üstelik sorun olunca 1-2 ay beklemeden sorununuzu hemen çözdürerek 3bin dolar civarı bir rakama tedavinizi çok daha başarılı yaptırabilirsiniz. Merak etmeyin bu tedavileri yapma yetkileri diş hekimlerinin varve bir sıkıntı olursa ki ortodonti en kolay tedavilerden biridir kolay kolay sıkıntı olmaz ama olursa onlar isimlerine bir zarar gelmesin diye sıkıntı anında öğrenciye değil gerçek bir ortodontiste başvurur. Oysa o kliniklerde size ortodontist diye tanıtılan öğrenci arkadaş bir sorun olduğunda bu konuda eğitim almamış klinik sahibini de ortada bırakarak kaçacaktır. Yok ben illa ortodontiste gidip yaptıracağım diyorsanız, ortodontistin kendisine ait bir muayenehanede (uzmanlık belgesini de görerek) 9bin lira civarına yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 17 Kasım 2013; 23:05:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SosyalNet

Bence klinikleri, merkezleri ve özel hastaneleri ayda bir kez (yasadışı ve kaçak olarak) ziyaret eden ortodontist adıyla hastalara tanıtılan ortodontide doktora eğitimi gören öğrencilere sırf ucuz olsun diye 5bin liraya yarım yamalak bir tedavi yaptıracağınıza bu konuda çok iyi almış bir diş hekiminin kendi muayenehanesinde üstelik sorun olunca 1-2 ay beklemeden sorununuzu hemen çözdürerek 3bin dolar civarı bir rakama tedavinizi çok daha başarılı yaptırabilirsiniz. Merak etmeyin bu tedavileri yapma yetkileri diş hekimlerinin varve bir sıkıntı olursa ki ortodonti en kolay tedavilerden biridir kolay kolay sıkıntı olmaz ama olursa onlar isimlerine bir zarar gelmesin diye sıkıntı anında öğrenciye değil gerçek bir ortodontiste başvurur. Oysa o kliniklerde size ortodontist diye tanıtılan öğrenci arkadaş bir sorun olduğunda bu konuda eğitim almamış klinik sahibini de ortada bırakarak kaçacaktır. Yok ben illa ortodontiste gidip yaptıracağım diyorsanız, ortodontistin kendisine ait bir muayenehanede (uzmanlık belgesini de görerek) 9bin lira civarına yaptırabilirsiniz.

dediğin doğru olabilir.fakat ben diş teli taktırmadan önce bayağı araştırmam olmuştu ve iyi bir yer olarak çapa ortodontide tedavi olmaya karar verdim ve bu hafta muayene oldum.2 dişim çekilecek ve 2 çürük dişim dolgu olacak.4.000 TL abimde yaptıracağı için yoksa 4.500 dendi.ve diş çekimi dolgu ayrı ücret alınacak.fakat tedavide herhangi bir aksaklık veya sorun olmasından endişeliyim.

• ben de diş teli taktırmak istiyorum da doktora gittim normalde çapada doktormuş özel bir muayenehaneye geliyor 3.500 tl dedi fiyatı da uygundu ama dişlerimin filmini falan çekmedi hiç. diş teli takan arkadaşlarım var onların önce çene yapısına bakılmış mesela. ona uygun bir tedavi belirlenmiş bu yüzden emin olamıyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım bu konuda bilgileriniz varsa paylaşın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: esla

ben de diş teli taktırmak istiyorum da doktora gittim normalde çapada doktormuş özel bir muayenehaneye geliyor 3.500 tl dedi fiyatı da uygundu ama dişlerimin filmini falan çekmedi hiç. diş teli takan arkadaşlarım var onların önce çene yapısına bakılmış mesela. ona uygun bir tedavi belirlenmiş bu yüzden emin olamıyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım bu konuda bilgileriniz varsa paylaşın lütfen

yaptıracağın doktorun yani ortodontistin özgeçmişini falan internetten araştır.özellikle tedavide doktorun değişmemesi çok önemli senin çekilecek diş ve çürük yokmuydu röntgen çektirmen gerekiyor o halde ve ayrıca diş etlerinde problem varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOf

quote:

Orijinalden alıntı: esla

ben de diş teli taktırmak istiyorum da doktora gittim normalde çapada doktormuş özel bir muayenehaneye geliyor 3.500 tl dedi fiyatı da uygundu ama dişlerimin filmini falan çekmedi hiç. diş teli takan arkadaşlarım var onların önce çene yapısına bakılmış mesela. ona uygun bir tedavi belirlenmiş bu yüzden emin olamıyorum doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum ama bakalım bu konuda bilgileriniz varsa paylaşın lütfen

yaptıracağın doktorun yani ortodontistin özgeçmişini falan internetten araştır.özellikle tedavide doktorun değişmemesi çok önemli senin çekilecek diş ve çürük yokmuydu röntgen çektirmen gerekiyor o halde ve ayrıca diş etlerinde problem varmı?

araştırdım da pek de bir şey bulamadım açıkçası.. daha hiçbir şey yapılmadı dişimle alakalı yani tedavi başlamadı henüz. biraz ilgisiz sanırım doktor çünkü ilk muayenemde de dolgularım vardı o zaman hiçbir şey söylemedi 20 gün sonraya randevu verdi dün gittim dolguların var kaplama olması lazım dedi 1 ay sonraya randevu verdi çekilecek diş yokmuş alt dişlerimde çarpıklık olduğu için diş eti problemi de yaşıyorum biraz... sanırım doktoru değiştirmem gerekecek sağol bu arada

• tel tedavi öncesi çürük dişler dolgu yapılır.ondan sonra tel takılır.Kaplama isteğe göre yapılır.gideceğin yerin ortodonti üzerine olmasına dikkat et ilçelerde bulunan ağız diş kliniklerindeki hekimler sürekli değiştiği için 2 senelik tedavi 3-4 senede tamamlarsın.ayrıca tedavi fiyatının süreye bağlı olduğunu unutma yani 2 sene süren tedavi 4.000 TL 3 sene ve üzeri 3.000 TL v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOf

tel tedavi öncesi çürük dişler dolgu yapılır.ondan sonra tel takılır.Kaplama isteğe göre yapılır.gideceğin yerin ortodonti üzerine olmasına dikkat et ilçelerde bulunan ağız diş kliniklerindeki hekimler sürekli değiştiği için 2 senelik tedavi 3-4 senede tamamlarsın.ayrıca tedavi fiyatının süreye bağlı olduğunu unutma yani 2 sene süren tedavi 4.000 TL 3 sene ve üzeri 3.000 TL v.s

anladım dogru diyorsun yarın ortodonti uzerine kurulmus bir klinige gidicem bakalım o ne diyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.