Şimdi Ara

Dışarıdan çok bilirkişi akıllı gibi durmak ama gerçekte mal olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dışarıdan yakışıklı, fizikli ve konuştuklarıyla akıllı biri olarak gözüküyorum ama icraate gelince sıfırım bir işi yaparken elime ayağıma bulaştırıyorum beceriksizin tekiyim. Sizce nasıl düzelirim bu huyumdan nasıl kurtulabilirim. Hiperaktivite, odaklanma, başarısızlık, disiplinsizlik problemlerim var bir işe başlayıp devamını getiremiyorum en başta sayıklayıp duruyorum insanların kullandığı lüks araçlara vay be ne arabaymış diyorum sanki bu dünyaya insanları izlemek için gelmişim. Malın tekiyim genetik sanırım köyde yaşama çevresel faktörler vb. büyük bir etken sanırım bilmiyorum bu problemimi çözmem gerek nöroloji veya dahiliye çare olur mu? Zamanında D vitamini ve Çinko eksikliği yaşıyordum. Kırmızı et yiyemiyorum bununla bir alakası var mı?

• Ne iş yapıyorsun hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Besyo mezunuyum işsizim. 1.kademe fitness antrenörlüğü belgem var ama kullanmıyorum. Formasyon almayı düşünüyorum. Hayvan ve Tarlamız var köyde oturuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşver hacı takıl yaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dışarıdan da mal gibi gözüküyorum. Şükret

• Tam tersi , dışardan mal gibi görünen ama çok donanımlı bir insan olduğumu düşünüyorum. Çok araştırırım. Merak ettiğim bir konuyu öğrenmeden peşini bırakmam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Harikasın keşke senin gibi olabilsem her şey aklımda kalsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok amaçlı otomobil ne demek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.